Alara Turan Kimdir? EDHO Yıldız (Melek’in Kızı)

Atv’nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezon çekimleri devam ederken diziye yeni isimler dahil oluyor. 200. bölümü ile ekranlara dönmesi beklenen dizide güçlü oyuncular dikkat çekiyor. Bu zamana kadar diziye Uğur Yücel, Nurseli İdiz, Levent Ülgen Hüseyin Avni Danyal , Cemal Hünal, Hazım Körmükçü gibi usta oyuncular dahil olurken yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor.

Bu sezona damga vurması beklenen diziye genç oyuncu ve güzelliği ile dikkat çeken Alara Turan dahil oldu. Alara Turan dizide Yıldız karakterini oynayacak.

EDHO Yıldız Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alara Turan tarafından oynanacak Aslı karakteri Efrahim ile Melek’in kızı olacak. Yıldız aynı zamanda Çakırbeylilerin yeğeni.

Alara Turan Kimdir?

Payitaht Abdülhamit dizisinde Fatma Sultan karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Alara Turan 14 Eylül 1995 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini ÖzelSaint Joseph Fransız Lisesinde okurken Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamladı. Üniversite yıllarında bir çok tiyatro oyununda yer aldı. İlk dizi deneyimini 2019 yılında Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları ile yaşadı.

Alara Turan Hangi Dizilerde Oynadı?

İlk olarak Kardeş Çocukları dizisinde Hayal Karay karakterini oynayan güzel oyuncu daha sonra Çukur dizisinde Songül ve son olarak Payitaht Abdülhamit dizisinde Fatma Sultan karakterini oynamıştır. Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri çekmiştir.

Alara Turan Boyu Kilosu ve Yaşı

Güzel oyuncu Alara Turan 1,68 m ve 56 kg ağırlığındadır. Alara Turan 26 yaşındadır.

Alara Turan Evli Mi Sevgilisi Var Mı?

Alara Turan hakkında yaptığımız araştırmalara göre herhangi bir ilişkisi yok ancak Yiğit Yapıcı ile yakın arkadaşlığı bulunuyor.blank