Gökşen Ateş Kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Jale (Serkan’ın Yasak Aşkı)

Fox TV’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’e yeni bir oyuncu daha dahil oldu. TRT 1 de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden sonra reytinglerde 2. sırada yer alan ve konusu ile seyirciyi ekranlara bağlamayı başaran diziye Gökşen Ateş dahil oldu.

BBC yapımı The Split dizisinden uyarlama olan dizi NF Yapım tarafından ekranlarla buluşurken diziyi usta yönetmen Yusuf Pirhasan yönetiyor. Dizinin senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ yazarken Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece dizide rol alıyor. Diziye dahil olan Gökşen Ateş, Sergen’in yasak aşkı Savcı Jale’yi oynayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey Jale Kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökşen Ateş’in rol alacağı Jale karakteri Serkan Günay’ın yasak aşkı olarak karşımıza çıkacak.

Gökşen Ateş Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Kuzey Güney dizisinde Venüs Tezerel karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu Gökşen Ateş 4 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. daha be yaşlarında Atatürk Kültür Merkezi Senfoni Orkestrası Çocuk Korosunda seslendirme yapan oyuncu liseyi başarılı bir şekilde bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Hafif Batı Müziği eğitimi aldı. En sevdiği müzikal olan Rent’te Mauren karakterini oynadı. 37 yaşındaki oyuncu 1,73 boyunda 58 kg ağırlığındadır.

Gökşen Ateş Hangi Dizilerde Oynadı?

– Akasya Durağı
– Kuzey Güney
– Geniş Aile
– Öyle Bir Geçer Zaman Ki
– Seni Bana Yazmışlar
– Aşk ve Günah
– Mahalle (Sinema)
– Çukur