Ergün Metin Kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Vahap

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi ünlü oyuncuların birer birer ayrılmaları ile tökezleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeniden toparlanmaya çalışıyor. Dördüncü sezonda da ekranlarda kalmayı başaran ve kan kaybına rağmen belirli bir seyirci kitlesi ile yoluna devam eden diziye Ergün Metin dahil oldu.

Erkan Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın kadroya dahil edilmesiyle yepyeni bir imaja bürünen diziye yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisine Vahap karakteri ile dahil olan Ergün Metin daha önce Çukur dizisinde Latif karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Bir Zamanlar Çukurova Vahap Kimdir?

Ergün Metin’in oynayacağı Vahap karakteri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde detaylı bilgi verilecektir.

Ergün Metin Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahap karakterini oynayacak olan Ergün Metin 24 Mart 1985 Malatya doğumludur. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan oyuncu 2010/2013 yılları arasında İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrolarında bir çok oyunda rol almıştır. Şu anda Unit Talent Management Oyunculuk bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ergün Metin Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Aldı?

2005 – Bir İstanbul Masalı
2016 – Yeşil Deniz
2017 – Çukur
2017 – Aşk ve Mavi
2018 – Şampiyon: Bold Pilot
2019 – Alevlerin Ardından