Üç Kız Kardeş Fatih Kimdir? Hakan Atalay Hangi Dizilerde Oynadı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisi merak konusu olaya devam ediyor.Son olarak Özgü Kaya ile Almila Ada başrol oyuncusu olarak dahil olurken dizide genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan diziye yeni oyuncular da dahil olmaya devam ediyor.

Diziye son olarak Fatik karakteri ile Hakan Atalay dahil oldu. Hakan Atalay tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Tecrubeli oyuncu son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kaya karakterini oynamıştı Üç Kız Kardeş Fatih ve Hakan Atalay hakkında merak edilen soruları araştırdık. Detaylar yazımızda.

Üç Kız Kardeş Fatih Kimdir?

Hakan Atalay tarafından oynanacak olan Fatih karakteri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen günlerde detaylı bilgiler paylaşılacaktır.

Hakan Atalay Kimdir?

Üç Kız Kardeş dizisinde Fatih karakterini oynayacak olan Hakan Atalay 11 Ocak 1982 Artvin doğumludur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Çok sayıda dizi, tiyatro ve sinema projesinde rol alan tecrübeli oyuncu Hakan Atalay Eşkıya dizisindeki Kaya rolüyle çok konuşuldu.

Hakan Atalay Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Aldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kaya, 2020)
Şair (Ahmet Dirimlioğlu, Sinema Filmi 2019)
Elimi Bırakma (Gürkan Meriç, TV Dizisi 2019)
Tehlikeli Karım (TV Dizisi 2018)
Gülperi (Barkın Aydın, TV Dizisi 2018)
Sevda’nın Bahçesi (TV Dizisi 2017)
Fi (Kaya, TV Dizisi 2017)
Çırak (Alim, Sinema Filmi 2015)
Kardeşim Benim (Çetin, Sinema Filmi 2015)
Şenlikname: Bir İstanbul Masalı (Meraklı, Sinema Filmi 2010)
Aile Saadeti (Jurnalci, TV Dizisi 2009)
Yengeç Oyunu (Hakan, Sinema Filmi 2008)
Köprü (Sakıp, TV Dizisi 2006)