Aşk Yakar 38.Bölüm Özeti 17 Mart Shwetlana’nın Kötü Planları
Aşk Yakar 38.Bölüm Özeti
Aşk Yakar 38.Bölüm Özetinde Mehek, teyzesi ile telefonda konuşur ve teyzesine ailesinin durumunu sorar, Mehek’in teyzesi de Mehek’e ailesinin kendi aralarında bölündüğünü öğrenir ancak Kanta, Mehek’e ailenin uzun süre birbirlerine üzülmeyeceğine dair güvence verir ve bunu kanıtlayacağını Mehek’e ayrıca söyler. Bu arada Mehek’e, Shaurya’nın ailesinden desteğini alan tek kişinin komada olduğu hatırlatılır. Daha sonra Mehek, Shaurya’dan dizüstü bilgisayarının şifresini ister. Mehek, parolanın ‘Mehek’i Seviyorum’ olarak yazdığını görünce şaşırır. Ancak Shaurya, buna kendi hatası olduğunu söyleyerek atıfta bulunur.
Bir zaman sonra Mehek Sharuya’nın annesine kendi bahçelerinden topladığı bitkilerle iyileştirme özelliği olan bir çorba yapar ve çorbayı Sharuya’nın annesine götürmek için hazırlık yapar. O sırada Sharuya’nın teyzesi ve büyük annesi bir plan peşindedirler ve odaya gelmek üzere olan Mehek’i görünce hemen geri kaçarlar. Mehek odaya girince Sharuya ve onun annesini görür Sharuya uyuduğundan onu uyandırmak istemez ve çorbayı Sharuya’nın yanına koyar.
Aşk Yakar Oyuncu Kadrosuna Göz Atmak İçin Tıklayınız
Aşk Yakar 38.Bölüm Özeti Devam Ediyor Sharuya’nın hizmetçisi Sharuya’ya annesinin kötüleştiğini ve onu iyileştirmek için bir ilaç hazırlamaları gerektiğini söyler. Sharuya kibirle gidin hazırlayın o zaman der ama hizmetçisi bir sorun olduğun ve o merhem için lazım olan bitkinin bir ağaçta yetiştiğini söyler. Sharuya da o ilacı almak için ağaca çıkar. Shaurya’nın omzu, ilaç hazırlamak için çıktığı ağaçtan neem yaprakları koparırken çıkar. Mehek ilacı kayınvalidesinin ayaklarına uygulamak için hazırlar ama ilaç Shwetlana tarafından beğenilmiştir. Shaurya’nın annesinin durumu ilacı uygularken daha da kötüleşir ve Shaurya Mehek’i azarlar.
Aşk Yakar 37.Bölümüne Gitmek İçin Tıklayınız
Mehek, Shaurya’nın Shwetlana’nın acı yüzünü ortaya çıkarma planını öğrenir ve Shaurya’nın Shwetlana’yı aldatılmış bir durumda tutmak için onu azarladığını da anlar ve Sharuya’nın teyzesi ve büyük annesinin yanında bu olayı anladığını belli etmez. Shaurya, Mehek’e teyzesinin ve büyük annesinin annesine saldırırken suçüstü yakalamak istediğini Mehek’e söyler.
Shaurya, büyükannesi ve teyzesi hakkındaki acı gerçeği öğrendiğinde üzülür, aslında teyzesinden böyle bir şey bekliyordur ancak büyük annesinden beklemiyordur. Sharuya, büyükannesinin ve Shwetlana’nın annesinin ölümünü planladıklarını öğrenir. Shaurya, Mehek’e ailesiyle olan ilişkisini ve hayatından ve aile üyelerinden ne kadar memnun olmadığını anlatır. Bu sırada Polis gelir ve Shaurya’nın teyzesini ve büyükannesini tutuklar.
Aşk Yakar 38.Bölüm 17 Mart Fragmanı
Aşk Yakar 37.Bölüm 10 Mart Özeti İçin Sitemize Bakmaya Devam Ediniz
Diğer Özetlerimize Ve Oyuncu Kadrolarımıza Bakmak İçin Tıklayınız
Yorum yaz