Ru Dizisi Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

Ru Dizisi 24 Mayıs 2024 de Gain’de izleyici ile buluşacak. Ru Dizisi Oyuncuları Burak Berkay Akgül, Meryem Uzerli, Şevval Sam, Emre Karayel, Derya Alabora ve Zafer Algöz olacak. Ru Dizisi Oyuncu kadrosunda bir çok genç isme de yer verilecek. Medyapım’dan Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstleneceği Ru dizisinin yönetmeni Bahadır Karataş olurken dizisinin senaristi ise Yeşim Çıtak olacak.

Ru Dizisi Nerede Çekilecek: Ru dizisi çekimleri İzmir’in güzel ilçesi Urla’da gerçekleşecek.

Ru Dizisi Konusu: Uzer ve kendisinden 20 yaş büyük Reyyan’ın aşk hikayesini anlatacak Ru dizisinde Uzer annesi kanser hastası olan üstün zekalı bir çocuktur. Reyyan ise eşiyle birlikte Ru isimli restoranı işletir. Reyyan Uzer’e aşık olur ve yaş farkına bakmadan Uzer’i çok sever. Hem Uzer hem de Reyyan büyük bir çevre baskısı görse de aşkından vazgeçmeyecek.

Ru Dizisi Oyuncuları

Burak Berkay Akgül (Uzer)

Burak Berkay Akgül Ru dizisinde hayat vereceği Uzer karakteri ile bir kez daha dikkatleri üzerine  çekecek. Burak Berkay Akgül ilk kez bir dizi de erkek başrol oyuncusu olacak ve ilk kez Meryem Uzerli gibi bir yıldız ile partner olacaktır. Son olarak Destan dizisinde Kaya Tegin karakteri ile yer alan Burak Berkay Akgül Kırmızı Kamyon dizisi ile yıldızlaşmıştır. 1997 İstanbul doğumlu olan Burak Berkay Akgül İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü eğitimleri almıştır.

Burak Berkay Akgül ru dizisi uzer karakterine hayat verecek ve meryem uzerli ile partner olacak

Meryem Uzerli (Reyyan)

Usta oyuncu Meryem Uzerli Ru dizisinde Reyyan karakteri ile yer alacak. Son dönemde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Meryem Uzerli daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ününü dünyaya duyurmuştur. Babası Türk annesi bir Alman olan Meryem Uzerli oyunculuk eğitimlerini Almanya’da tamamlamıştır. 1983 doğumlu olan Meryem Uzerli 39 yaşındadır. Meryem Uzerli 1.72 cm boyunda ve 58 kg ağırlığındadır.

Meryem Uzerli Ru dizisinde Reyyan karakteri ile yer alacak

Emre Karayel (Emir)

Emre Karayel Emir karakteri ile Ru oyuncusu olacak. Son olarak Çarkıfelek programında ve Kocaman Ailem dizisinde yer alan Emre Karayel 1972 de Osmaniye doğumludur ve 50 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Emre Karayel özellikle Bir İstanbul Masalı, 1 Erkek 1 Kadın dizileri ile büyük bir çıkış yakalamıştır.

blank

Şevval Sam (Uzer’in Annesi) 

Yasak Elma dizisinin Ender’i^Şevval Sam yaz döneminde Ru oyuncusu olarak sete çıkacak. 1973 İstanbul doğumlu olan Şevval Sam 49 yaşındadır. Sanatçı Leman Sam’ın kızı olan Şevval Sam son dönemde Muhteşem Yüzyıl ve Bodrum Masalı gibi dizilerde yer almıştır.şevval sam da Ru dizisinde yer alacak yasak elmadan ayrılmayacak

Zafer Algöz

Usta oyuncu ve tiyatrocu Zafer Algöz de Ru oyuncu kadrosunda kendine yer buldu.

blank

Derya Alabora

Ah Nerede yaz dizisinde Perihan karakteri ile yer alacak olan Derya Alabora Ru oyuncusu da olacak. 19 Ağustos 1959 İstanbul doğumlu olan Derya Alabora oyuncu Uğur Yücel ile evlidir. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro eğitimi alan Derya Alabora 1.69 m boyunda ve 64 kilo ağırlığındadır.

Derya Alabora ru dizisinde yer alacak

Hira Koyuncuoğlu

Hira Koyuncuoğlu da Ru oyuncusu olacak.

hira koyuncuoğlu ru dizisi oyuncu kadrosunda yer alacak

Mert Yazıcıoğlu 

Mert Yazıcıoğlu Uzer karakteri ile Ru dizisinin erkek başrol oyuncusu olacak. 1993 İstanbul doğumlu olan Mert Yazıcıoğlu 29 yaşındadır. İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme fakültesi mezunu olan Mert Yazıcıoğlu ilk olarak Karagül dizisinde hayat verdiği Baran karakteri ile dikkat çekmiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz, Bir Annenin Günahı, Aşk 101 ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinde yer alan Mert Yazıcıoğlu 1.77 cm boyunda ve 68 kg ağırlığındadır. Afra Saraçoğlu ile sevgili olan Mert Yazıcıoğlu Ru dizisi senaryosunu çok beğenmiş ancak Afra Saraçoğlu ile dizi de partner olamamıştır.

Mert Yazıcıoğlu ru dizisi erkek başrol oyuncusu olacak ve dizi de Uzer karakteri ile yer alacak

Gökay Türkmen

Son olarak Börü 2039 dizisinde yer alan 1995 doğumlu Gökay Türkmen 29 yaşının içindedir. 1,87 metre boyunda olan Gökay Türkmen 75 kg ağırlığındadır.

blank

Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri de Ru oyuncu kadrosunda yer alacak. Gonca Vuslateri 2 Eylül 1986 da Bursa da dünyaya gelmiştir. Daha önce Anne, Gönül İşleri, Yalan Dünya gibi dizilerde rol alan Gonca Vuslateri Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

blank

Kartal Can Ermiş

Son olarak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde yer alan Kartal Can Ermiş Ru oyuncu kadrosunda da son anda yer buldu.

Kartal Can Ermiş ru oyuncusu olarak dizi de yer alacak

Beril Kayar

Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinde yer alan Beril Kayar Ru oyuncuları arasında yer alacak. Arka Sokaklar dizisinde de bir dönem yer almayı başaran Beril Kayar Anadolu Üniversitesinde Halkla ilişkiler eğitimi almıştır. Beril Kayar 10 Kasım 1988 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Beril Kayar ru oyuncusu olarak dizi de başrolde yer alacak

Sevgi Temel

1995 de dünyaya gelen Sevgi Temel 29 yaşının içindedir. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan güzel oyuncu Sevgi Temel son dönemde Sevdim Seni Bir Kere ve Masumiyet dizilerinde yer almıştır.

blank