Benim Mutlu Ailem Oyuncuları (Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu)

Tims&B Yapım’ın Benim Mutlu Ailem oyuncu kadrosunu duyurdu. Benim Mutlu Ailem Oyuncuları Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör ve Cem Sürgit olacak. Daha önce ismi Hakime hanım olarak duyurulan Benim Mutlu Ailem dizisi Atv ekranlarında perşembe akşamlı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yerine yayınlanacak. Ayfer Tunç’un senarist olarak yer alacağı Benim Mutlu Ailem dizisinin yönetmeni ise Murat Saraçoğlu olacak.

Benim Mutlu Ailem dizisinin çekimleri ağustos ayı itibari ile İstanbul’da başladı.  Benim Mutlu Ailem oyuncusu Vahide Perçin dizi de Hakime Ülkü karakteri ile yer alacak.

Benim Mutlu Ailem Oyuncuları

Vahide Perçin (Hakime Ülkü)

1965 İzmir doğumlu olan Vahide Perçin 57 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan Vahide Perçin kendisi gibi oyuncu Altan Gördüm ile evlenmiştir. Bir İstanbul Masalı dizisi ile dizilerin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Vahide Perçin son dönemde Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum ve Anne  gibi diziler ile Türk Sinemasının en değerli oyuncuları arasında yer almıştır. Vahide Perçin son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar hanım karakteri ile yer almıştır.

vahide perçin Benim Mutlu Ailem dizisi oyuncusu olacak. vahide perçin dizi de Hakime Ülkü olarak yer alacak

Mustafa Uğurlu

1955 de Konya da dünyaya gelen Mustafa Uğurlu 67 yaşındadır. Son dönemde Çarpışma, Bir Deli Rüzgar, Seni Çok Bekledim ve Milat gibi dizilerde yer alan Mustafa Uğurlu özellikle İçerde dizisinde hayat verdiği Yusuf müdür karakteri ile çok sevilmiştir. Bekar olan Mustafa Uğurlu 1.78 metre boyunda 74 kil ağırındadır. Mustafa Uğurlu Benim Mutlu Ailem oyuncularından Hakime Ülkü hanımın eşine hayat verecek.

Ülkü hakimin eşi. mustafa uğurlu Benim Mutlu Ailem dizisinde başrolde yer alacak ve ülkü hanımın eşine hayat verecek

 

Yusuf Çim

Yusuf Çim de Benim Mutlu Ailem Oyuncu kadrosunda yer alacak ve dizi de Hakime Ülkü hanımın eşi olarak yer alacak. 26 Eylül 1991 de İstanbul da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Yusuf Çim 31 yaşındadır. Son olarak Akrep ve İyi Günde Kötü Günde dizisinde yer alan Yusuf Çim aslen Giresunludur. Akademi 35.5 da tiyatro eğitimi alan ve ilk kez sahneye çıkan. Yusuf Çim 1.88 metre boyunda ve 79 kg ağrılığındadır. Oyuncu Özge Özkaplan ile sevgili olan Yusuf Çim özellikle Çilek Kokusu ve Hanım Köylü gibi diziler ile ününe ün katmıştır. Yusuf Çim benim mutlu ailem oyuncusu olarak yer alacak ve dizi de Vahide Perçin'in oğlu olarak yer alacak

Feyza Sevil Güngör

Son olarak Misafir dizisinde İlayda karakteri ile yer alan Feyza Sevil Güngör şimdi de Benim Mutlu Ailem Oyuncu kadrosunda yer alacak. Daha önce Savaşçı dizisinde izlediğimiz Feyza Sevil Güngör 1997 doğumludur ve 25 yaşındadır. İstanbul Ticaret Üniversitesi mezunu olan Feyza Sevil Güngör 1.78 cm boyunda ve 61 kg ağırlığınadır.

Feyza Sevil Güngör  benim mutlu ailem oyuncusu olacak ve dizi de hakime hanımın kızına hayat verecek

Cem Sürgit

Cem Sürgit de Benim Mutlu Ailem Oyuncu kadrosunda yer alacak. Alev Alev dizisinin Bülent’i olarak tanınan Cem Sürgit 11 Ekim 1983 doğumludur ve 39 yaşındadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Cem Sürgit oyunculuk deneyimini Hafiften Tiyatro da kazanmıştır. Cem Sürgit Sezin Ergene ile evlidir. Cem Sürgit 1.81 cm boyunda ve 77 kg ağırlığındadır. Cem Sürgit son olarak Netflix’in Mezarlık dizisinde yer alacak.

Cem Sürgit benim mutlu ailem oyuncusu olacak ve dizinin kötü adamı olarak yer alacak.

Benim Mutlu Ailem dizisine yeni gelen oyuncular oldukça sayfamıza eklenecektir.