Umut Gezer Kimdir? Yalı Çapkını Yusuf

OGM Pictures’ın Gaziantep’te çektiği Yalı Çapkını dizisi bir çok genç ve yetenekli oyuncunun da tanınmasına büyük katkı sağlayacak. Yalı Çapkını dizisinin ana kadrosunda bulunan ve ilk kez oyunculuk denenimi yaşayacak oyunculardan biri de Umut Gezer olacak.

Umut Gezer Kimdir?

Umut Gezer 2001 Çanakkale doğumludur. Kırklareli’de büyüyen genç oyuncu şuanda İstanbul’da yaşamaktadır. Umut Gezer ilk kez Yalı Çapkını oyuncusu olarak kamera karşısına geçen genç bir modeldir. İnstagram’da @umuttgezer kullanıcı adı ile yer alan Umut Gezer Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Fotomodellik yaparken Simge Sağın’ın klipinde oynayan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Umut Gezer Gaziantep’te çekilen Yalı Çapkını dizisi oyuncu seçmelerine katılmış ve dizinin ana kadrosunda yer alma hakkı elde etmiştir.

yalı çapkını dizisinde yusuf seyran'a aşık bir gençtir.

İyi derece de İngilizce ve Fransızca da bilen Umut Gezer basketbol ve yüzme sporlarını da çok sevmektedir. Tüm bu yeteneklerinin yanı sıra binicilik eğitimi de almıştır. Umut Gezer Uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisidir.

Umut Gezer Kaç Yaşında?

Umut Gezer Kaç Yaşında? Umut Gezer 2001 doğumludur ve 2022 yılı itibari ile 21 yaşının içindedir.

Umut Gezer’in Boyu Kilosu

Umut Gezer’in boyu 1.90 kilosu ise 87’dir.

Umut Gezer’in Yalı Çapkını dizisinde yan bir rolde yer alacağı biliniyor ancak Umut Gezer için Yalı Çapkını dizisi ekran ışığını gösterebilmesi ve daha iyi rollerde yer alabilmesi için büyük bir fırsat zira kendisi çok yetenekli ve yakışıklı. Star ışığı olan gelecek vaat eden bir isim. Umut Gezer dizi oyuncusu yalı çapkını

Yalı Çapkını Yusuf Kimdir?

Yalı Çapkını Yusuf Kimdir? Yalı Çapkını dizisinde Yusuf 20’li yaşların başında oldukça zeki, dürüst ve yakışıklı bir gençtir. Yusuf ile Seyran lise döneminden beri sevgilidir. Yusuf Seyran’a deliler gibi aşıktır. Yusuf Seyran ile evlenebilmek için ablası Suna’nın bir an önce evlenmesini bekler ancak beklediği gibi olmaz önce sevdiği kız Seyran zengin bir ailenin oğlu olan Ferit’e verilir. Kötü haberi alan Yusuf çıldırır.