2023 Yaz Dizileri Listesi ve Günleri (Güncel Liste)

2023 yazında Atv, Kanal D, Fox TV ve Show TV’nin yaz dizileri izleyicisi karşısına çıkacak. 2023 Yaz Dizileri arasında Üvey Anne ve Dönence dizileri dikkat çekiyor. Diğer taraftan Fox TV ise Taçsız Prenses dizisini haziran ayından itibaren tekrar yaz dizisi konsepti ile yayına alacak. 2023 de yayınlanacak yaz dizileri belli oldukça sayfamıza güncel olarak eklemeye devam edeceğiz.

2023 Yaz Dizileri Listesi

Ruhun Duymaz Dizisi

Güney Amerika’daki Telemundo kanalı için çekilen Türkiye’de ise Fox TV ekranlarında yayına girecek olan 2023 yaz dizilerinden biri de Ruhun Duymaz dizisi olacak. Yağmur Tanrısevsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Özbek ve Şerif Erol Ruhun Duymaz dizisinin başrol oyuncuları olacak. Ruhun Duymaz dizisi toplamda 26 bölüm olarak çekilecek.

ruhun duymaz dizisi 2023 y az dizileri arasında yer alacak başrolünde şükrü özyıldız yer alacak

Gaddar Dizisi

Sinan Öztürk’ün yönetmen olarak koltukta yer alacağı Gaddar dizisinde Hürer Ebeoğlu da senarist olarakm yer alacak. Aras Bulut İynemli, Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran Gaddar dizisinin şimdilik kesinleşen oyuncuları. Gaddar dizinin kanalı ise kesin olarak Fox TV olacak.

gaddar dizisi 2023 dizilerinden biri olacak aras bulut iynemli başrol oyuncusu olacak

Boyacı Kızlar

Starworks Productions’un yapımcı ve Bülent Terzioğlu’nun yönetmeni olara yer alacağı Boyacı Kızlar dizisi dijital bir dizi olacak Boyacı Kızlar oyuncu kadrosunda Sebahat Kumaş (Sinem), Yağmur Ün (Ayça), Özlem Gezgin (Ezgi), Selçuk Kılıç (Tarık), Kaan Yılmaz (Hakan), Nilgün Kasapbaşoğlu (Gülsüm), Kubilay Penbeklioğlu (Cenab), Cansu Fırıncı (Fikret), Barış Ali Çelikel (Sadık), Taner Şahin (Kemal), Aslı Bankoğlu (Nazife) ve Simay Düz (Nilgün) ter alacak.

boyacı kızlar oyuncuları arasında Sebahat Kumaş (Sinem), Yağmur Ün (Ayça), Özlem Gezgin (Ezgi) yer alacak

Ya Çok Seversen Dizisi

2023 yazının en çok beklenen dizilerinden biri de Kanal D veya Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacağı açıklanan Ya Çok Seversen dizisi olacak. Kerem Bürsin, Şerif Erol ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer alacağı yazlık dizi temmuz 2023 de ekranlara gelecek. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği dizi de Türkiye’nin sayılı zenginlerinden biri olan Alaca ailesinin farklı hikayesi anlatılacak. blank

Hudutsuz Sevda Dizisi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi tarafından kaleme alınacak olan Hudutsuz Sevda Dizisi Atv’nin 2023 yaz dizileri arasında yer alacak. Hudutsuz Sevda dizisinin kadın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek olacak.

blank

Kısmet Dizisi

Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrollerini paylaşacağı Kısmet dizisinin 2023 haziran ayında bir yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. Fox TV’nin en çok merak edilen 2023 yaz dizisi olan Kısmet dizisinde Avukat Doğan ve komşusu Melike’nin eğlenceli aşk hayatı izleyicisi karşısına çıkarılacak.

2023 Yaz Dizileri Listesi Kısmet Dizisi var özge özacar'ın dizisi

Yanık Ülke Dizisi

Fox TV’nin 2023 yaz dizisi olacak Yanık Ülke dizisinin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu da yer alacak. Yanık Ülke dizisinin ilk bölüm çekimleri Karadağ’da gerçekleşirken dizi 2. bölümden itibaren İstanbul’da çekilecek.  Yanık Ülke dizisinde Serkan çayoğlu’nun partneri belli olmadı.

yanık ülke oyuncuları arasında serkan çayoğlu da yer alacak

Sosyete Doktoru Dizisi

Kaan Yıldırım ve Ayça Asin Turan’ın başrollerini paylaşacağı Sosyete Doktoru dizisinin 2023 yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor. Royal Pains isimli Amerikan dizisinden uyarlanacak olan Sosyete Doktoru dizisinin yönetmeni Başak Soysal olacak.

sosyete doktoru dizisi bir doktor dizisi olacak ve 2023 dizilerinden biri olacak

Benim Güzel Ailem Dizisi

Onur Buldu’nun Trt 1 ekranlarında izleyicisi karşısına çıkaracağı Benim Güzel Ailem dizisinin yapımcısı Fabrika Yapım olacak. Baykut Badem’in senarist olarak yer alacağı Sadullah Celen’in ise yönetmen koltuğunda yer alacağı Benim Güzel Ailem dizisinin mayıs ayının 2. haftası sete çıkması planlanıyor. Onur Buldu Benim Güzel Ailem dizisinde Ferdi karakteri ile yer alacak. Benim Güzel Ailem oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Hira Koyuncuoğlu ve Nergis Kumbasar da yer alacak.

blank

Dönence

Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak Dönence dizisi de bir yazlık dizi olacak. Haziran 2023 de izleyicisi karşısına çıkacak olan Dönence dizisinin yapımcısı Kanal D İç Yapımlar olurken dizinin formatı İsrail de yayınlanan ve çok beğenilen Exceptional dizisi tarzı olacak. Ünlü oyuncu Caner Topçu Dönence dizisinin erkek başrol oyuncusu olacak ve dizi de Özgür karakterine hayat verecek. Caner Topçu Kerem Çakıroğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı Dönence dizisinin çekimleri İzmir Foça’da yapılacak. Nuray Uslu ise Dönence dizisinin senaristi olacak. Gençlik hikayesinin sıcacık bir tarzda anlatılacağı Dönence dizisinde Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin hikâyesi anlatılacak. Kardeşinin eğitim göreceği okul için İstanbul’dan taşınması Gece’nin bütün hayatını değiştirecek.

dönence dizisi 2023 yaz dizisi olarak ekranlarda olacak kanalı ise kanal d

Maviye Sürgün Dizisi

Show TV ekranlarında yayınlanacak Maviye Sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Ayça Erturan, Bülent Şakrak, Gökşen Ateş, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış yer alacak. Güney Amerika’daki Telemundo kanalı için çekilen Maviye Sürgün dizisi Türkiye’de de 2023 yaz sezonunda yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. 26 bölüm olarak ekranlara gelecek olan Maviye Sürgün dizisinin haziran 2023 de Show Tv ekranlarında yayında olacak.

maviye sürgün oyuncuları arasında Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Ayça Erturan, Bülent Şakrak, Gökşen Ateş, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış da yer alacak

Royal Pains Uyarlaması

Mednova yapım tarafından hazırlanacak olan yaz dizisi Royal Pains dizisinden uyarlanacak. Kanal D ekranlarında haziran sonunda izleyicisi karşısına çıkacak olan Royal Pains uyarlamasının yönetmeni Başak Soysal olacak. Royal Pains , 2009’dan 2016 yılları arasında Amerika da yayınlanan Royal Pains dizisinde başarılı bir cerrahın işten atılması sonrası yaşadıkları anlatılacak.

royal pains yaz dizisi 2023 de ekranlarda olacak

Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi

Trt 1 ekranlarında yayınlanacak 2023 yaz dizilerinden biri de Kendi Düşen Ağlamaz dizisi olacak. Son dönemde Kardeşlerim ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinde başarıyı yakalayan NGM Medya 2023 yaz sezonunda Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğinde Kendi Düşen Ağlamaz dizisine çekecek. Kendi Düşen ağlamaz dizisinde küçük bir otelde staj yapan Alize ile tamirci dükkanında çalışan Serkan’ın aşk hikâyesi ekrana taşınacak. Neşeli Günler dizisi Once Again adlı Kore dizisinden uyarlanacak. Kendi Düşen Ağlamaz oyuncu kadrosunda Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz, Selen Soyder ve Evrim Doğan yer alacak

Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi 2023 yaz dizilerinden biri olacak. dizi de ylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz, Selen Soyder ve Evrim Doğan yer alacak

Vermem Seni Ellere Dizisi

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Vermem Seni Ellere dizisinin kanalı Atv oldu. Bir Karadeniz dizisi olacak Vermem Seni Ellere dizisinin yapımcısı AKN Yapım olacak. Vermem Seni Ellere dizisinin haziran 2023 de Atv ekranlarında yayında olması bekleniyor. Ali Balcı’nın yönetmen olarak yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey ve Buse Meral partner olarak yer alacak. Vermem Seni Ellere dizisinde Karadenizli Zeliş ile İstanbul’da büyüyen ve aşka inanmayan Mehmet Yamaner’in ilişkisi anlatılacak.vermem seni ellere oyuncu kadrosunda Emre Bey' ve buse Meral birlikte yer alacak

Hayatımın Neşesi

Goya Entertainment yapımcılığını Şahin Altuğ’un yönetmenliğini üstleneceği Neşeli Günler dizisinin senaryosunu Ekin Atalar yazacak. Neşeli Günler dizisi tıp fakültesini yarıda bırakıp evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen Neşe adında bir kadının hikayesini anlatacak. Neşeli Günler dizisinin kadın başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu olurken erkek başrol oyuncusu ise Tolga Tekin oldu.

neşeli günler 2023 yaz dizilerinden biri olacak ve trt 1 de yaynda olacak

Üvey Anne Dizisi

ONN Medya’nın yapımcı olarak yer alacağı 2023 yaz dizileri arasında yer alan Üvey Anne dizisi haziran 2023 de Atv ekranlarında yayında olacak. Dram türünde olacak  Üvey Anne dizisinin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan ve Ezgi Şenler birlikte yer alacak. Üvey Anne dizisinin senaristliğini Yasemin Kırbaş ve Hülya Vural’ın üstlenirken dizinin yönetmenliğini Yasemin Erkul Türkmenli üstlenecek.

üvey anne 2023 dizileri arasında yer alacak kutsi ve ezgi şenler dizi de yer alacak

Taçsız Prenses

Taçsız Prenses dizisi 2022 2023 sezonunda 10 bölüm olarak ekranlara gelmiş ancak dizi başarılı bir grafik sergilemesine rağmen çok ciddi rakipleri karşısında geriye düşünce Taçsız Prenses dizisini bir yaz dizisi olarak devam ettirme kararı çıkmış ve Taçsız Prenses dizisi sezon finali yaptıktan sonra dizinin çekimlerine devam edilmişti. Taçsız Prenses dizisi 11. bölümden itibaren yaz dizisi olarak ekranlarda olmaya devam edecek.. Taçsız Prenses dizisinin başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan diziden ayrılacak. Taçsız Prenses dizisinde artık ne Evgin hoca olacak ne de Yağmur hikaye tamamen Masal Teo karakterleri üzerinden devam edecek.

Taçsız Prenses 2023 yaz dizileri arasında yer alacak

İki Yabancı Dizisi

27 Nisan Perşembe günü sete çıkacak olan İki Yabancı dizisi Fox TV’nin yaz dizileri arasında yer alacak. Fox TV yönetimi daha önce İki Yabancı dizisini 2023 Eylül ayında izleyicisi karşısına çıkarmayı planlıyordu ancak son gelen haberlere göre sete dizi nisan ayında çıkacak. Bu durumda  İki Yabancı mayıs ayında yayın hayatına başlayabilir ve yaz sezonunda da devam edebilir. blank

Yaz Şarkısı Dizisi

Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün’ün senaristliğini üstleneceği  Yaz Şarkısı dizisinin yönetmeni Doğa Can Anafarta olacak. Fox Tv ekranlarında haziran 2023 de yaz dizisi olarak ekranlara gelecek olan Yaz Şarkısı dizisinin oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar ve Yeşim Ceren Bozoğlu yer alacak. Yaz Şarkısı dizisinde Gül adlı bir genç kızın renkli macerasını izleyici ile buluşturacak.

blank

Kirli Sevda

Med Yapım’ın 2023 de başlayacak dizilerinden biri de Kirli Sevda dizisi olacak. Yeni sezon için Çirkin ve Hudutsuz Sevda dizilerini hazırlayan Medyapım lüks bir sitede çalışan hizmetçilerin hikayesini anlatacağı yeni bir dizi hazırlıyor. Kirli Sevda dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu olması bekleniyor.

kirli sevda 2023 de başlayacak diziler arasında yerini alacak

Safir Dizisi

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Safir dizisi Kapadokya geçen bir hikaye olacak. NTC Medya’nın 2023 yazında izleyicisi karşısına çıkarılacak lan Safir dizisi için şuanda herhangi bir kanal ile anlaşılmadı. Gül Abus Semerci’nin senaristliğini üstlendiği Safir dizisinde evin ortanca oğlu Yaman’ın, annesinin safir yüzüğüyle müştemilatta yaşayan, ailenin şoförünün kızı Feraye’ye çocuk yaşlarda evlenme teklifi etmesini anlatacak. Çekimleri Kapadokya’da gerçekleşecek Safir dizisinin haziran 2023 de Atv’de olması bekleniyor.

Yabani Dizisi

M. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini üsteneceği Yabani dizisinin yapım şirketi ise NTC Medya olacak. 2023 eylül ayında izleyicisi ile buluşturulacak olan Yabani dizisinin ağustos sonunda yayına başlama ihtimali de konuşuluyor.

2023 Yaz Dizileri Listesi ve Günleri (Güncel Liste) (1 Yorum)

  1. Bu diziler arasından sadece kendi Düşen Ağlamaz iyi mükemmel harika efsane süper 10 numara beş yıldız biricik