Güzel Aşklar Diyarı Roza Kimdir? Ekin Aksoy Kim? Sevgilisi

 

Güzel Aşklar Diyarı Roza Kimdir? Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Roza karakterine hayat verecek oyuncu da netleşti. Dizide Roza karakterine güzel oyuncu Ekin Aksoy hayat verecek. Güzel Aşklar diyarı dizisi Kanal D de Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

Ekin Aksoy Kim?

Bir Sevdadır dizisinde Menevşe karakteriyle izleyici ile buluşan Ekin Aksoy’un tam doğum tarihi bilinmemekle beraber 20’li yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Lisans eğitiminin ardından oyunculuk dersleri almış ve ilk oyunculuk deneyimini Bir Sevdadır dizisi ile yaşamıştır. İnstagramda @_ekinaksoy kullanıcı adıyla yer alan oyuncunun yaklaşık 1000 takipçisi ve 12 gönderisi  bulunmaktadır.

Ekin Aksoy Dizileri

  • Bir Sevdadır (Menevşe)

Ekin Aksoy İnstagram Hesabı

Güzel oyuncu Ekin Aksoy İnstagramda @_ekinaksoy kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Ekin Aksoy Sevgilisi

Ekin Aksoy’un hem sosyal medya hem de medyada çıkan haberlerini incelediğimizde sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadık. Oyuncunun sevgilisinin olmadığını düşünüyoruz.

Bir Sevdadır Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız

Ekin Aksoy’un Eski Dizisi Hakkında Bilgiler

Bir Sevdadır Menevşe Kimdir? TRT 1 ekranlarının yeni yapımı Bir Sevdadır dizisinde Menevşe karakterine güzel oyuncu Ekin Aksoy hayat verecek. Menevşe, özgürlüğüne düşkünlüğü ile tanınmaktadır.blank

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Bir Sevdadır dizisi oyuncu kadrosunda Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Selim Güler, Hazal Tektaş, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Seray Gözler, Hakan Karsak, Muhammed Cangören, Doğukan Polat, Bala Atabek, Yeliz Akkaya, Ahmet Yenilmez, Fırat Kaya, Ekin Aksoy gibi isimler yer alıyor.

Bir Sevdadır Menevşe Kimdir?

Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu gibi isimlerin yer aldığı Bir Sevdadır dizisinde Menevşe karakterine güzel oyuncu Ekin Aksoy hayat verecek. Menevşe, hayat dolu, neşeli bir insandır. Özgürlüğüne düşkünlüğü ile bilinir. Zor bir karakterdir. Bakalım Menevşe kimlerle yakın olacak? Menevşe, Yasin’in kardeşidir.