Kızılcık Şerbeti Yeni Gelen ve Ayılan Oyuncular 2024 2025

 

28 Ekim 2022 de yayın hayatına başlayan Kızılcık Şerbeti dizisi 1. sezona 7 Haziran 2024 Cuma akşamı sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezon çekimleri mayıs ayında tamamlanmış ve Kızılcık Şerbeti yapımcısı 2. sezon için hazırlıklara başladı. Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezonunda diziye bir çok yeni oyuncu dahil olurken aynı zamanda dizinin 2. sezonunda Serkan Tınmaz ve Müjde Uzman dahil bir çok oyuncu diziden ayrılacak. İşte Kızılcık Şerbeti  dizisine yeni gelen ve Kızılcık Şerbeti  dizisinden ayrılan oyuncular

Kızılcık Şerbeti Ayılan Oyuncular

Serkan Tınmaz (Umut Kıraç)

Kızılcık Şerbeti dizisinde ilk iki sezon sonunda dizi de Umut Kıraç karakteri ile yer alan Serkan Tınmaz sezon finalinde diziden ayrılacak. Umut Kıraç karakterinin dizi de ki senaryosu bitti.

Müjde Uzman (Alev Arslan)

Kızılcık Şerbeti dizisinde hikayesi sezon finalinde bitirilen karakterlerden biri de Müjde Uzman’ın hayat verdiği Alev Arslan karakteri oldu. Alev Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. sezonunda olmayacak.

Yiğit Kirazcı (Rüzgâr Yener)

Yiğit Kirazcı’nın hayat verdiği Rüzgar karakteri 2024 2025 Kızılcık Şerbeti dizisinde yer almayacak. Hatırlanacağı üzere Rüzgar Alev ve Helin’in eski sevgilisidir.

blank

Selin Türkmen (Çimen Korkmaz)

Kıvılcım ve Kayhan’ın kızı aynı zamanda da Doğa’nın kardeşi olan Çimen karakteri de Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. sezonu itibari ile dizi de yer almayacak.

blank

Settar Tanrıöğen

blank

Kızılcık Şerbeti Yeni Gelen Oyuncular

Duygu Kocabıyık (Ezgi)

Daha önce Dengeler: Biri Olmak, Erkeğe Güven Olmaz, Biricik Sevgilim gibi yapımlarda rol alan, 20’li yaşlarında olan Duygu Kocabıyık Ege Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun olmuştur.

Ezgi, Metehan’ın sevgilisidir. Sosyal medya fenomenidir.blank

Semra San

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ezgi’nin annesi olarak izleyici ile buluşacak olan Semra San, 23 Aralık 1984 Speyer/Almanya doğumludur. 2024 yılı itibari ile 40 yaşının içinde olan Semra San hem oyunculuk hem de şarkıcı kimliği ile tanınıyor.blank

Şebnem Dönmez (Heves)

Şebnem Dönmez 17 Mayıs 1974 Almanya doğumludur. 2024 yılı itibari ile 50 yaşının içinde olan oyuncu daha önce Yasak Elma, Son Yaz, Avlu gibi dizilerde rol almıştır.

Heves, Giray’ın Üvey annesidir.blank

Fırat Çelik (Cemal)

Kızılcık Şerbeti Yeni Gelen Oyuncular arasında yer alan Fırat Çelik, 1981 Almanya doğumludur. 2024 yılı itibari ile 43 yaşının içinde olan başarılı oyuncu daha önce Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Yalı Çapkını, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi yapımlarda rol almıştır.blank

Hatice Deniz (Begüm)

Hatice Deniz Kızılcık Şerbeti dizisine Begüm karakteri ile yeni gelen oyunculardan biri olacak. Dizi de Begüm Sevilay’ın kızı olarak yer alacak.

Ahmet Mümtaz Taylan (Yeni Abdullah)

blank

Kızılcık Şerbeti Yeni Gelen ve Ayılan Oyuncular 2024 2025 (1 Yorum)