Kördüğüm 194. Bölüm Özeti 16 Şubat Fragmanı Vanş Eve Yerleşir

Kördüğüm 194. Bölümü ile 16 şubat cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Kördüğüm 194. Bölüm de Vanş’ın geri dönüşü sonrası büyük şok yaşayacak herkes. Bilindiği üzere Kördüğüm 193. Bölümde Vanş geri dönmüştü.

Kördüğüm 194. Bölüm Özeti

Vanş ölmediğine geri döndüğüne Kasa’yı inandırır. Dadaji ise Kasa’ya kızar ve hayır Vanş öldü der. Vanş Mai’ye gider ve kendisinin oğlu olduğunu bunu kanıtlamasına gerek olmadığını söyler.

Baba ise onun Vanş olmadığını ama ona çok benzediğini söyler. Dadaji Vanş’ın cesedini yaktıklarını geri gelmesinin imkansız olduğunu söyler. Vanş Mai’ye sen beni tanırsın herkese anlat senin oğlun olduğumu der. Baba ise Vanş’a vurur ve dışarı çık der. Vanş çıkmayınca Baba onu tutar ve dışarı atar. Bu sırada Mai Baba’yı durdurur ve o gerçek Vanş diyerek onu göndermesine engel olur.(Mai’nin daha önce ki bölümlerde Vanş’ı ne kadar özlediği anlatılmıştı)

Baba onun Vanş olup olmadığı ancak bazı detayları ona sorarak bilebiliriz der. Baba bu adamın Mai’nin özleminden faydalandığını söyler. Baba Vanş’a peki bu zamana kadar neredeydin der ve açıklamasını ister.

Vanş Tapasya yüzünden kendini nasıl vurduğunu anlattı; buraya kadar hatırladığını ancak bundan sonrasını hatırlamadığını söyledi. Hafızasının geri geldiğini şimdide İşça’yı görmek için geldiğini söyledi. Baba, İşça’nın Veer’in karısı olduğunu söyler. Şuan herkesin bunu kabul edemeyeceğini bildiğini ancak kendisinin Veer ve İşçaa’nın evliliğinden memnun olduğunu söyler.

Vanş artık burada kalmayacağını geri döneceğini söyler. Mai ise asla onu geri göndermeyeceğini söyler.  Mai odana git der ama Vanş odasını gidemez. Baba odasını bile unutan Vanş mı olur der? Ancak Vanş odasının kilitli olduğunu söyler. Kasap anahtarları Mai’nin gardırobunda olduğunu söyler ve hepsi şok olur.

Radhod’un annesi Yuvraj için doğal bitkilerden bir ilaç hazırlar ama Nani Yuvraj’ın dokturun verdiği ilaçları kullandığını onun koca karı ilaçlarını kulanmayacaklarını söyler Radhod’un annesi üzülür ve ağlar. . Nani’nin bu sert tavrı tepke çeker ve Radhod’un annesi köyüne dönmek istediğini Veer’e bildirir.  Rathod, bir yere gitmesine izin vermeyeceğini söyler. RAdhod annesine sana birisi bir  şey mi söyledi diye soror. Nani ise onları izlemektedir

Radhod Nani’ye annemle bir problem mi oldu der; ancak Nani hayır biz onu el üstünde tutuyoruz der. Radhod Tapasya’yı arar. Tapasya bebeği ile Şelalenin oradadır. Radhod ve Tapasya bebekleri ile romantik anlar yaşarlar.blank

Kimse Vanş’ın Vanş olduğuna inanmaz ve polisi aramak isterler. Mai ise polisi aramalarına engel olur. İşça ise Veer’e konu hakkında bilgi vermek için arar ama Veer’in telefonu kapalıdır.

Baba ise evde bir yabancı olduğunu çocuklara ve kendilerine dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarısında bulunur.

İşça Vanşın odasını gözetler Vanş odasında Gerçek Vanşın İşça’yı çizdiği fotoğraflara bakmaktadır.  İşça bu adamın gerçek Vanş ile ilgili her şeyi nasıl bildiğini düşünür. Vanş İşça’yı fark edince Vanş kaçar.

İşça, jogi’yi arar ve Vanş hakkında her şeyi anlatır. Jogi hemen oraya geleceğini söyler. Jogi herkesin o adama inanıp inanmadığını sorar. İşça sadece Mai’nin ona inandığını ve polis çağırmalarına engel olduğunu söyler. Jogi hemen onu polise vereceğini söyler. Vanş ise kapıda bu konuşmaları dinlemektedir.

blank

Jogi gelir ve Vanş’a gerçekte kim olduğunu söyler. O da Vanş olduğunu Veer ve İşça’nın evlenmiş olduğu için kimsenin kendisine inanmadığını söyler. Jogi peki bu zamana kadar neredeydin der Vanş tekrar aynı yaşlı adamın kurtarış hikayesini anlatır. Vanş kendisinin de gitmeyi istediğini ama onu Mai’nin durdurduğunu söyler. Jogi Vanş’ı polise götürürken Mai gelir ve yine onu durdurur.

Jogi her ne kadar onun geri dönmeyeceğini anlatsa da Mai inanmaz. Jogi o zaman bu adam gidene kadar ben kızımı götürür der. O da götür Vanş burada kalacak der. Jogi kızına eşyalarını topla gidiyopruz der ama İşça kocasından izin almadığı için gelemeyeceğini söyler. Jogi gider. blank

Kördüğüm 194. Bölüm Özeti 16 Şubat Fragmanı Vanş Eve Yerleşir (4 Yorum)

  1. Mai inanır tabi numara yapan Mai zaten ne cadı bu karı hemde ne cadı. Kasayı da oyununa alet ediyor .

  2. zəhmət olmasa bir neçə bölüm artıq yükləyin. Bu arada yeni izleyiciyem herkəsə salamlar?

  3. zəhmət olmasa bir neçə bölüm artıq yükləyin. Bu arada yeni izleyiciyem herkəsə salamlar?