İmparatoriçe Ki 8. Bölüm Özeti 14 Kasım Fragmanı Togon Sunyang İle Karşılaştı

İmparatoriçe Ki dizisinde Sunyang, Yuan sarayında hizmetçi olarak göreve başlamıştır. Ancak tek amacı Togon’u öldürmektir. Daha önce hizmetçi olarak sarayda görev yapan kızlar Sunyang’ı sindirmek için ona ambara götürmüşler ve kırbaçlamak istemişlerdir. Ancak Togon’un ambara geldiğini gören kızlar Sunyang’ın elini çözmüşlerdi. Togon gittikten sonra kaldıkları yerden işkence yapmak isteyen kızları birer birer yere seren Sunyang düşmanlarına korku salmayı başarmıştır. Mutfakta eline geçirdiği bıçakla talim yapan Sunyang bıçağı yılan zehrine bulamış ve bu şekilde Togon’u kesin öldürmeye karar vermiştir. İmparatoriçe Ki 8. Bölüm Özeti başlıyor.

Wang yu ve adamları ise kampta çok zor şartlar altından çalıştırılmaktadır. Onları yemek bile vermeden çalıştırmakta, uyku uyutmamaktadırlar. Yuan sarayında ise düğün hazırlıkları yapılmaktadır. Togon ve Tanaşiri birlikte tören alanına gelmişlerdir. Sunyang elinde gizlediği bıçağı Togon’un kalbine saplamak için adım attığında Tankişi onun yanına gelir ve ya burda ölene kadar hizmetçi olursun ya da benim yanımda saraylarda yaşarsın diyerek sahip çıkmaya çalışır. Sunyang bu girişiminden başarısız olur. Sunyang, üzerinde bıçak taşıdığı gerekçesiyle harem ağası tarafından yakalanır. Wang Yu nun bulunduğu kamp Türklerin saldırısına uğrar. Saldırıda büyük zaiyat verilirken Wang kendilerine ve esir edilenlere silah vermeyen Komutan Bayan’ı suçlar.

Kamptaki Koryoluları eğiteceğini söyleyerek idareyi vermelerini ister. Yom Byuns buna karşı çıkarken Komutan Bayan Wang yu ve Yom Byuns arasında kılıç dövüşü yapılacağını ve kazananın komutayı yapacağını söyler. Bu fikir ikisi tarafından da onaylanır. Harem ağası Sunyang’ı sorgularken Sunyang Tankişi den korunmak için bıçak taşıdığını söyler. Ana imparatoriçe El Temur’un yaşlı olduğunu ve ilk gece Tanaşiri nin gebe kalmamasını Togon’a anlatırken El Temur da Tanaşiri nin ilk gece ne olursa olsun Togon’u etkilemesini ister. Ancak Tanaşiri ne yaparsa yapsın Togon ondan etkilenmez ve geceyi uyuyarak geçirir.blank

Ertesi sabah Ana imparatoriçe Togon’un geceyi uyuyarak geçirdiğini öğrenir ve mutlu olur. Tanaşiri ise yeni kaidelerle hizmetçilerini toplar ve kafasına göre isimler verir. Harem ağası Sunyang’ı cezalandırmak için ayaklarını kırbaçlatır. Ana İmparatoriçe Tanaşiri ye bir darbe daha vurmak için harem odasından bir cariye getirtir ve Togon’un ondan bebek sahibi olmasını ister. Gerdek odasında hizmetçi olarak da Sunyang’ı görevlendirir. Yom Byuns Wang Yu ile dövüşü öncesi onun kılıcının kırılması için bir hile yapmıştır. Beklenen an gelmiştir. İkili kavgaya başlamıştır. Wang Yu kendisine yapılan hilenin farkından değildir.

blank

Yeni cariye gerdek odasında Togon’u beklerken Sunyang ona çay ikramında bulunur. Bu sırada Togon vakitsiz bir şekilde gelir. Sunyang tepsiyi götürürken onunla çarpışır. Togon ondan kalkmasını ister. Bakalım Togon onun Sunyang olduğunu bilecek mi ? Yoksa Sınyang’ı korumak için kimliğini ortaya çıkarmayacak mı ? İmparatoriçe Ki 14 Kasım Çarşamba Özeti sona erdi. blank

İmparatoriçe Ki 8. Bölüm Fragmanı

Henüz Yayınlanmadı.