Sev Yeter 149. Bölüm Özeti 10 Ocak Fragmanı İşita Annesi ve Raman’ı Öldürmeye Çalıştı

Sev Yeter dizisinde İşita kliniğe gidince rahatlamış olarak eve gelir. Ruhi ondan korkmaktadır. Önce ona sarılmak istemez ancak İşita nın ısrarlarına daha fazla dayanamayarak ona sarılır. Evde yemekler pişmektedir. Herkes İşita nın normale döndüğünü düşünüyordur. Amma gelir ve Bayan Bhalla dan İşita nın durumunu sorar. Bhalla iyi olduğunu Şagun dan dolayı şokta olduğunu söyler. Amma onu görmeye gideceğim diyerek odasına gider. Odada İşita yokken hemen daha önce koyduğu kırmızı renkli sindoru kontrol eder. Sindor siyaha dönmüştür. Sev Yeter 149. Bölüm Özeti başlıyor.

Amma şoktadır. Bu sırada karşısına İşita çıkar ve bana kara büyü yapıp öldürmeyi mi düşündün diyerek ona saldırır. Kapıyı da kilitler. Amma uzun süre kaçmayı çalışır. Amma nın çığlıklarına Raman ve ailesi koşar. Kapıyı kırdıklarında ise İşita, Amma yı boğmak üzeredir. Raman onu kurtarır ve İşita yı sakinleştirip yatağına yatırır. Suraj ilk ders için üniversiteye gitmiştir. Öğrenciler üniversite için yaşlı olduğunu söylerler. Suraj Vandu nun dersine katılır. Herkes ayağa kalkar ancak Suraj ayağa kalkmaz. Vandu yaptığı konuşmayla onu utandırır. Suraj da ayağa kalkar. İşita ise kendine gelmiştir.

Raman Amma ya saldırdığını söyler. İşita ben herkese zarar veriyorum diyerek buradan gideceğini söyler. Raman onu yatıştırır. İkili birbirine sarılırlar. Vandu ders anlatırken Suraj’ın telefonu çalar. İlkine ses çıkarmayan Vandu ikinci kez telefon çalınca sinirlenir. Suraj’a ödevini 10 kere yazmasını ister. Suraj kabul ediyor. Mihir ve Mihika birlikte Raman’ın yanına gidiyorlar. Raman öksürünce onu doktora götürüyorlar. Doktor yediği bir şeyden dolayı rahatsızlandığını belirtiyor. İşita ortalarda yoktur. Raman heryerde onu ararken İşita Ashok ile yemek yiyordur. Raman onları buluyor ve İşita yı götürmek istiyor.

İşita bağırıyor ve seninle işim yok diyerek Raman’a kızıyor. Raman onu götürmek için ısrar edince İşita Ashok’a daha sonra birlikte yemek yiyeceklerini söyleyerek veda ediyor. Ashok İşita nın delirdiğini düşünüyor. Raman İşita yı eve getirince onu Ashok ile birlikte yemek yerken gördüğünü ve buraya getirdiğini söylüyor. Amma ağlarken niçin Ashok’u görmeye gittiğini biliyorum diyor. Doktor Raman’ı arıyor ve evde bir düşmanı olup olmadığını soruyor. Raman şaşırıyor. Doktr yediği bir yemekte arsenik kalıntılarını rastladığını söylüyor. Raman bunu evdekilere anlatıyor. Bayan Bhalla elindeki bardağı düşürür ve yemekleri İşita nın hazırladığını söyler. O zaman İşita Raman’ı öldürmek istiyor diye ağlar. blank

Bala Suraj’ı görür ve ne yaptığını sorar. Suraj ondan kendisine özel ders vermesini ister. Bala neden para verip derslerini geçmiyorsun ki der. Suraj bunu yapmaya çalıştım ancak Vandu beni yakaladı der. Bala eşinin çok katı olduğunu söyler. Ayrıca dersi kabul edemeyeceğini belirtir. Sev Yeter 10 Ocak Perşembe Özeti devam ediyor. blank

Sev Yeter 149. Bölüm Fragmanı