Söz Dizisi Medusa Planı Nedir?

Söz dizisinde Medusa planı Agah tarafından araştırılmaya başlandı. Bilindiği üzere Büyük Beyin sözünü dinlemeyen Çolak para için Büyük Beyin destelediği başka bir marjinal gruba saldırmıi ve onların paralarını almıştı. Bu olaydan sonra Büyük Bey ile Çolak’ın arası açılmış Büyük Bey’den yardım alamayan  Çolak ise çok gizli ve ehemmiyetli olan Medusa planını ifşa etmekle Büyük Beyi tehdit etmişti.

Büyük Bey ise Agah’a Çolak’ın gerekirse sırları ile öldürülmesi emrini vermişti. Büyük Bey Çolak gibi basit bir teröristin nasıl oldu da Medusa gibi çok özel bir plana eriştiğini anlamamıştı.

Özel’de Medusa planı benim tahminim Türk devletini içeriden çökertme planıdır. Medusa planı ile Derman kod adlı terörist ve daha fazla ajan Türk İstihbaratını ve Türk ordusunun önemli yerlerine yerleştirilmiştir.

Medusa planı belki de Büyük Ortadoğu Projesinin yani Suriye ve Kuzey Irakta bir Kürt Devleti kurma planı olabilir; ancak bu Medusa planın önemli ayaklarından biri de yıllarca devlet adına çalışmış ancak ajan olan Derman kod adlı terörist olabilir.

Söz dizisinde muhtemelen Amerika’lıların Suriye ve Kuzey Irak’ta bir Kürt devleti kurma planı yani Büyük Ortadoğu Projesinin Söz dizisinde ki ismi Medusa planı olarak adlandırıldı diye düşünüyorum