İkimizin Yerine 230. Bölüm Özeti 25 Nisan Basant Anandi‘ye ne ceza verecek?

İkimizin Yerine 230 bölüm özeti ile 25 Nisan perşebe günü sevenleri ile buluşacak. Peki İkimizin Yerine 230. Bölüm de neler olacak? İşte İkimizin Yerine 230. Bölüm özeti ve Basant’ın Anandi‘ye verdiği ceza.

İkimizin Yerine 230. Bölüm Özeti

Gauri, kütüphanede Bade Papa’yı görünce ve orada ne yaptığını merak ederek şok olur.  Jagat’ın dikkatini dağıtmaya çalışır ve aceleyle onu uzaklaştırır. Sumitra, Gehna ve Anandi sessizce çalışırlar. Dadisa işlerine yorum yapar. Dadisa Badi ile birlikte kalırken gördüğü ailenin birbirlerine nasıl kötü davrandıklarını anlatır. Ayrıca, bir çocukla tartışmaktan bahseder. Dadisa, aslında evde olanları biliyordur. Herkes oturmuş ve Anandi, Dadisa’nın döndüğüne sevindiğini söyler. Dadisa yemeği beğenir ve gelinlerini över. Bairon Basant’ı sohbete dahil etmeye çalışır, ama Basant fazla konuşmaz.

Anandi Basant’a yemek vermeye gider. Basant reddeder ve onu zorlamamasını söyler. Gehna Basant’tan almasını ister ama yine de reddeder. Dadisa endişeli. Abhi Varun’u kontrol eder ve Varun’a artık destek ağacı olmadan yürüyeceğini söyler. Varun’un ilerlemesini görünce herkes sevinçten ağlar. Asha ve Abhi bakışır. Dadisa fabrikaya gidecektir. Bairon Basant ile konuşmaya çalışır ama Basant ona sadece Dadisa için orada olduğunu hatırlatır. Bairon, Basant’a geçmişi unutturmaya çalışır, ama Basant, utandığı zamanı unutmanın çok zor olduğunu söyler. Dadisa’ya her şeyi anlatmak ister.

Bairon özür dilemeye çalışır. Basant dinlemez. Dadisa içeri girer ve Bairon ile Basant’a neden ayrı ofislerde çalışıyorsunuz ki der. Bairon, iş yükünün daha fazla alana ihtiyaç duyduklarını, bu yüzden işleri kolaylaştırmak için işleri ayırdıklarını söyler. Dadisa, bu ayrımın ofis içinde kaldığı sürece iyi olduğunu söyler.

Gehna, Nandu’yu yeni video oyunu ile oynarken görünce şaşırır ve bu pahalı oyuncağı nerden bulduğunu sorar.  Nandu, harçlığımı biriktirip aldım der. Gehna mutlu ama Nandu biraz suçludur. Dadisa, Gehna’nın kurabiye yapmayı bitirip bitmediğini sorar. Ama bitmeyen kurabiyeleri görünce Sumitra lapa yapmayı bitirmiş deyip onu över. Gehna üzülür ama Sumitra, Gehna’nın kurabiyesi olmadan lapasının değersiz olduğunu söyler. Gehna öğle yemeği geciktiği için azarlanacağına üzülür. Ama Dadisa kimse benim gözde gelinim ‘Gehna’yı azarlayamaz der.

İkimizin Yerine 230. Bölüm özetinde Gehna sevinir. Mumbai’de Jagat ve Gauri hafta sonu evdedir. Jagat öğleden sonra dinlenmek ister ama Gauri ısrarla bana araba sürüş pratiği yaptır der. Dadisa Anandi’ye Sarpanç mesleğini ve neler olduğunu sorar. Anandi ona cadı olayını, hastanede tesislerinin iyileştirilmesini anlatır. Basant ve Rameşvar kavgasını gizler. Dadisa, Anandi’nin çözmesi için basit davalar almasını, aksi takdirde aleyhinde karar verdiği kişilerin öfkesiyle karşı karşıya kalacağını düşünür. Gauri Jagat yanındayken yoğun trafikte araba sürer. Jagat hızlı sürüşü sevmediğini söyler ve tartışırlar.

Jagat, çocuk için endişe ettiğini ve zamanla iyi sürücü olacağını söyler, ama Gauri, Jagat’a bağımlı olmak istemez ve gider. Dadisa biriyle telefonda konuşur ve kimsenin bir şey söylemediğini, oğullarının onun önünde rol yaptığını ve gerçeği ortaya çıkarmak için bir şeyler yapması gerektiğini söyler. Dadisa gezen kırmızı bir nokta görür ve böcek olduğunu düşünerek onu kovalar.

 

Gehna bunu görür ve Nandu’nun lazer ışığı ile Dadisa‘yla eğlendiğini anlar. Gehna Nandu‘yu azarlar ama Dadisa onun yaramazlığına güler. Dadisa Nandu’nun yeni dürbününü görür ve Gehna harçlığını biriktirip aldığını söyler. Dadisa sevgiyle Nandu’nun Jagdiş kadar zeki olduğunu söyler.

Dadisa odasında Jagat’ın anılarını hatırlar ve ağlar. Ertesi gün, Anandi Basant‘tan bir şey ister ama Basant yapmaz. Dadisa ben yokken ailemi nasıl dağıtırsınız diye Basant‘a bağırır. Ardından tüm ailesine bağırıp çağırır ve gider. Bairon ve Sumitra çok üzülür. Dadisa kendini odaya kapatmıştır. Bairon ve Basant içeri girince Dadisa‘yı üzgün otururken görürler. Dadisa ailemin dağılmasına dayanamam falan diye ağlar. Herkese ayrı ayrı ayar verir. Ardından her şey için Anandi‘yi suçlar. Sarpanç olunca aileni unuttun bizi umursamıyorsun bile der. Anandi‘nin kendini savunmasına bile izin vermez.

Basant ve Gehna‘yı konseyin önünde rezil ettiğini söyler. Bairon Anandi‘yi savunacakken Anandi Dadisa‘nın ayağına kapanıp ağlar. Ondan özür diler. Vereceğin her cezaya razıyım der. Dadisa Basant‘tan Anandi‘ye istediği cezayı vermesini ister. Basant konseyde çok utandım affedemem falan deyip gider. Yani ceza vermez. Herkes dağılır. Bairon ve Sumitra Dadisa‘nın Anandi‘ye tepkisini konuşurlar. Basant ve Gehna da bunu konuşurlar ve memnunlar.

İkimizin Yerine 25 Nisan  Özeti Devam Ediyor

Anandi, Dadisa’nın sözlerine çok kırılır ve ağlar. Jagat onu arar ama Anandi Gauri’nin kırıcı sözlerini hatırlar ve çağrıyı keser. Jagat endişelenir. Gauri oraya gelir ve Jagat ailem için endişeliyim Anandi de cevap vermiyor der. Gauri bir fitne düşünür ve Jagat’ı Anandi’ye karşı doldurmaya çalışır. Anandi son kararı vermeden önce bir kez düşünmeliydi, şimdi acısını çekiyor der.

Jagat, Anandi’nin suçu değil tamamen Dadisa’nın suçu der. Gauri kendine gelir ve Dadisa’nın geri döndüğünü söyleyerek Jagat’ı soğutur. Anandi, Dadisa ve diğerlerini incittiği için üzülür. Dadisa bunu görür ve kötü hisseder. İçinden Anandi’den özür diler ve tüm bunları aileyi bir arada tutmak için yaptığını söyler. Dadisa ve Basant salonda. Anandi oraya kahvaltı getirir. Dadisa, Sumitra ve Gehna’ya basit gıdalara alışık olduğu için artık yağlı yemek hazırlamamalarını söyler. Anandi kırılır.

İkimizin Yerine 25 Nisan özetinde Basant ve Gehna memnun. Bairon gelir. Dadisa, Mumbai’de hastane ekipmanlarını daha ucuza alabilecekleri bir program olduğunu söyler. Bu yüzden aileden birinin onları almak için Lal Singh ile gitmesi gerek der. Basant ve Bairon iş nedeniyle gidemiyor. Bairon, Anandi’yi göndermeleri gerektiğini söyler. Dadisa, eğitimi için çok para harcadık ve şimdi bir Sarpanç olarak gidebilir diye Anandi‘ye laf sokar.

Anandi incinir. Sumitra, Bairon’a neden Anandi’yi Mumbai’ye yolladığını sorar. Bairon, Anandi’nin çok değiştiğini ve orada da idare edeceğini söyler. Sumitra Anandi için endişelenir. Jagat Anandi’yi ararken Anandi kıyafetlerini toplar. Jagat’a Mumbai’ye gideceğimi söylesem mi diye düşünür ama haber vermeyeceğini söyler. Aramayı kesip ve Jagat’a her şey yolunda diye mesaj atar. Jagat sinirlenir ve cam bardağı elinde kırar.

Özetlerimizi Sesli Dinlemek İçin Youtube Videoumuz

https://www.youtube.com/watch?v=p1WODgchnx8

İkimizin Yerine 230. Bölüm Fragmanı