Sev Yeter 16 Mayıs Özeti 235. Bölüm Fragmanı Her Şeye Rağmen Aşk

Sev Yeter dizisinde aklımıza hiç gelmeyecek olay meydana geldi. Melek gibi adam Mani Şagun’un oyunlarıyla şeytana döndü. Bunda Raman’ın tavırlarıda etkili oldu. Mani son olarak Raman’ın kredilerini çekmesinin ardından iyice sinirlendi ve Aliya dan telefonunu aldı. Bundan sonra Adi ile konuşmasını yasakladı. Ancak aşk ferman dinlemez.

Sev Yeter 16 Mayıs Özeti

Simmi Ananya ile konuşurken Pihu nun herkese hediyeler aldığını ve ona da yemek ısmarladığını öğreniyor. Şagun’un bu kadar çok para vermesini anlayamıyor. İşita ya Adi ye dertlerini döküyor. Raman ve Mani nin kendisini anlayamadığını söylüyor. Adi her şeyin düzeleceğini söyleyerek ona moral vermeye çalışıyor.

Raman İşita ya en üst perdeden sinirini gösteriyor. Mani ve benim aramda seçim yapmalısın diyor. Tüm sorunların kökü Aliya diyor. Adi nin onunla görüşmesini engelleyacağim diyor. Eğer katılmazsan annenin evine gidebilirsin diyor. (Terbiyesiz adam bu kaçıncı kovuşun kadını)

Ertesi sabah Bhalla ailesi kahvaltı yaparken banka müfettişleri geliyorlar. Okula gitmek üzere olan Ananya’nın elindeki hediye kutusunu görüyorlar ve onu arıyorlar. Herkes ne olduğunu soruyor. Adamlar bankaya olan borcunuzdan dolayı geldik diyor ve arama bitinceye kadar kimsenin gitmesine izin vermeyeceğiz diyorlar. Sadece Ananya okula gidebiliyor.

Adamlar her yeri didik didik ararlar. Mutfaktaki tahıl kavanozlarını boşaltırlar. yastıkları parçalayıp içlerine bakarlar. Adamlar buldukları değerli eşyaları not alıyorlar. Şikayet olduğu için bunu yaptıklarını söylüyorlar. Mani banka memuru ile görüşüyor. Banka memuru Raman sizin bütün itibarınızı bozdu bu yüzden bankamız size güvenmiyor diyerek Mani yi iyice sinirlendiriyor.

Aliya Mani den telefonunu istiyor ancak Mani vermiyor. Aliya İşita ile 7 yıl aynı evde yaşadık diyor ve ona güvendiğini söylüyor. Mani ye bir telefon geliyor. Mani nin yüzü gülüyor ve Aliya ile birlikte Raman’ın evine gidiyorlar. Raman telefondaki kişiye bunu kimin şikayet ettiğini bilmiyorum derken Mani ve Aliya içeri giriyor.

Romi neden geldin diye soruyor. Mani İşita nın Aliya ile görüşmesini sağlamak için gelmiştim ama galiba yanlış zamanda geldim. Herkes banka müfettişi görmüş gibi üzgün görünüyor diyor. İşita bunu nerden biliyorsun diyor. Mani Raman’ı ben şikayet ettim diyor. Raman itibarımı yerle bir ettiği için bunu yaptım diyor. İşita Mani ye sen böyle değildin diyor. Mani beni Raman bu hale getirdi diyor.

Sev Yeter 235. Bölüm Özeti

Aliya ve Adi her şeye rağmen buluşuyorlar. Birbirlerine melul melul bakıyorlar. Adi Aliya için aldığı telefonu verirken romantik anlar yaşanıyor. Amma İşita dan güçlü olmasını istiyor. Onlar Bayan Bhalla için yaptıkları yemeği getiriyorlar. Bayan Bhalla Raman’ın sürekli içtiğini söylüyor. Raman İşita yı görüyor ve sarhoş olacağım ve kimse beni engelleyemeyecek diyor. İşita ağlarken Raman Mani yi arıyor. blank

Raman sarhoş ağzıyla Mani ye sayıp sayıştırıyor. Mani havlamalarından korkmuyorum diyor ve Pihu nun kendileriyle kalacağını ve onu asla vermeyeceğini söylüyor. Raman Pihu nun ismini ağzına almamasını isterken onu öldüreceğini söylüyor. Raman şişeyi kırar ve kendine zarar verir.

Aliya taksiden iniyor ve Adi yi başka bir taksiden inerken görüyor. Aliya neden beni takip ettin diyor. Adi senin güvenle gittiğnden emin olmak istedim diyor. Adi Mani nin bir arabada oturduğunu görüyor. Taksinin ücretini ödemeye giderken Aliya da babasıyla karşılaşıyor. Mani onu almaya gelemediği için özür diliyor. Raman içmeye devam ederken Şagun Mani nin telefonundan Raman’ı arar ve telefonu Pihu ya verir. Raman ağzına geleni söylerken Pihu neden bana kötü söz söylüyorsun diye Raman’a tepki gösterir.blank

Raman Pihu ile buluşmak ister ancak Pihu bütün bunlar İşita teyze ile tanıştıktan sonra oldu diyor ve ondan nefret ettiğini söylüyor. Raman ile buluşmak istemiyor. Raman odasına giderek içmeye devam ediyor. İşita Ananya nın okul notlarını görünce bir fikri olduğunu söylüyor. Ardından Raman’ın yanına gidiyor. Raman sızmıştır. İşita onu böyle görmeye dayanamadığını söylüyor. Sev Yeter 235. Bölüm Özeti sona erdi.

Sev Yeter 16 Mayıs Fragmanı