Aşk Bir Rüya 99. Bölüm Özeti 28 Mayıs Bihan’ın Aklı İyice Karışır

Aşk Bir Rüya dizisinde Duruv’un entrikaları devam ediyor. Pandey ailesi ne anlatıyor yarışması düzenler. Yarışmayı Duruv’un anlatacağı kelime belirleyecektir. Duruv Tapki ile aşkının sembolü olan Tac Mahal’i anlatmaya başlar. Tapki ne anlattığını bilse de ses çıkarmaz. Bihan yarışmayı kaybedeceklerini söyler. Tapki sonunda Tac Mahal der. Duruv doğru tahmin ettiğini söyler. Preti Tac Mahal’in Duruv ile Tapki’nin aşkını ifade ettiğini söylerken Tapki geçmişteki şeyleri geride kaldı der. Preti ondan özür diler. Aşk Bir Rüya 28 Mayıs Özeti başlıyor.

Aşk Bir Rüya 99. Bölüm Özeti

Duruv Tapki’ye bir kart verir ve Bihan’a vermesini ister. Tapki oyunun bir parçası olmayacağını söyleyerek kartı vermeyeceğini söyler. Onları gören Bihan ne konuştuklarını merak eder. Tapki kartı yastığın arkasına koyup gider. Bihan, kartı alır ve sadece bir arkadaşlık kartı olduğunu ancak bu kartı Tapki’nin neden sakladığını merak eder. Tapki Duruv’dan mesaj alır. Duruv aynı anda Bihan’a da mesaj çekerek bir yere gelmesini ister. Tapki yoğun yağmur altında gelir ve Duruv’un arabasına oturur. Bihan da gelir ve onları arabada görür.

Tapki ve Duruv’un hararetli bir şekilde konuşmalarına şahit olan Bihan Tapki’nin ayrılmasının ardından Duruv’a gider ve ne olduğunu öğrenmek ister. Duruv Tapki’nin evliliğinde sıkıntı yaşadığını ve Bihan ile evlenmek istemediğini söyler. Bihan ama Tapki beni çok seviyor bunu sen de biliyorsun diyerek der. Duruv Tapki’nin an yakın arkadaşı olduğunu ve bu durumu çözeceğini söyleyerek Bihan’ı gönderir. Duruv eve gelince Şada’ya yardımı için teşekkür eder ve elini öper.

Tapki arabaya gittiğinde bir dilenci Bihan’dan para istemiş, Bihan adamla uğraşırken Tapki gitmiş ve onun yerine aynı elbiseyi giyen Şada oturmuştur. Duruv’un sinsi planları devam ediyor. Duruv Şada’nın Tapki’yi öldürmeye çalıştığını bildiğini söyleyerek Şada’yı polise vermekle tehdit eder. Şimdi önünde başka bir engel kalmamıştır. Duruv Bihan’ı Tapki seninle bir şey paylaşmıyor diyerek etkilemeye çalışırken Şada da Tapki’nin ne düşündüğünü Duruv’a rapor ediyordur.

Tapki Şada’nın bir casus olduğunu bilmezken kulağındaki Şada Duruv’dan aldığı direktiflerle onu masum gibi gösterip Duruv’a güvenmesini sağlamıştır. Tapki rüyasında Duruv’a kızarken Bihan onunla konuşmaya gelir ancak uyuduğunu görünce vazgeçer. Tapki ise sayıklarken Duruv’un ismini alınca şok olur. Düğün için hazırlıklar devam ederken Duruv Bihan’a ses geçirmeyen ofiste kilitli kaldıklarını, ışıklar gittiğinde Tapki’nin ona sarıldığını ve o gün bayıldığı için ona pasta yedirdiğini söyler. Bihan hazırlık yapan Tapki’ye nefretle bakarken Tapki ile göz göze gelir. blank

Tapki Bihan’ın yanına gider ve neden suratının asık olduğunu sorar. Bihan ona her şeyi anlatmak üzeredir ve Duruv’dan bir mesaj gelir. Ondan Tapki’ye bir şey söylememesi isteniyor. Bihan sadece başının ağrıdığını söyler. O giderken Tapki Bihan’a ne olduğunu bildiğini ve Duruv’un yakında dersini alacağını düşünüyor. Düğünden önce yapılacak ritüeller birer birer yapılırken bir kurya gelir ve Tapki’ye bir zarf verir. Herkes merakla bunun ne olduğunu sorarlar.

Tapki Duruv ile Şada’nın evlilik yıl dönümleri için onlara uçak bileti ayarladığını ve balayına göndereceğini söyler. Şada düğünden sonra gideceklerini söylerken Tapki düğünden önce gideceklerini söyler. Duruv sinirlense de çok memnun olduğunu söyler. Vasu onların çantasının hazırlanmasını ister. Duruv Tapki’ye bakar ve çok akıllı oduğunu zannettiğini düşünür. Bu durumu kullanmayı düşünür. blank

Ertesi gün Tapki zor bir ritüeli nasıl yapacağını düşünürken Vasu onu destekler. Herkes Duruv ve Şada’yı merak ederken Preti onların balayına gittiklerini söyler. Ancak Duruv ve Şada gelirler ve biletleri kaybettiklerini söylerler.

Aşk Bir Rüya 100. Bölüm Özetini Sitemizde Yayınlanmadan Youtube Kanalımızdan İzleyebilirsiniz. (1.000 abone olması için abone olursanız çok seviniriz)

https://youtu.be/gqRnsNb8a9g

Tapki iyi ki biletlerin kopyasını almışım diyerek onlara uçak biletlerini verir. Duruv biletleri alır ve yırtar. Herkes şok olurken Duruv gülümsüyor. Aşk Bir Rüya 28 Mayıs Özeti sona erdi.

Aşk Bir Rüya 99. Bölüm Fragmanı