Adını Sen Koy 314. Bölüm Özeti 29 Mart Defne Şirkette İşe Başlayacak

Adını Sen Koy 314. Bölümü ile 29 mart perşembe akşamı Star Tv ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Adını Sen Koy dizisinde sonunda Ömer ve Jülide’nin barışacağı ile ilgili küçük de olsa bazı ümitlerim var ya bu benim için büyük gelişme. Jülide gerçekten fedakar bir anne. Ömer Jülide’nin suçsuz olduğunu birilerinden bir kere duydu ya artık Ömer de bu işin peşini bırakmaz ve annesini ve babasına yıllar önce bu zulmü  yapan Ercan belasından intikam alır; ama Ercan kolay kolay üstesinden gelinebilecek bir bela değildir. Ercan Jülide’ye saplantılı şekilde aşıktır.

Diğer taraftan biz Özge gitti sonunda Koray ve İpek dillere destan bir aşk yaşayacak diye düşünürken galiba hiç de bizim yakıştrıdığımız gibi olmayacak. Ben Selin’in de Koray’a aşık olacağına neredeyse eminim.

Defne meselesi ise beklediğimizden daha iyi başladı. Defne’nin direk amacı tabi ki Ömer’i elde etmek değil ama Morşende cadısı Bahşende DEfne’nin beynini yıkacak. Defne’yi özellikle Kervancıoğlu şirketinde işe yerleştirecek olan Bahşende’nin amacı Ömer’in gençlik aşkını yeniden depreştirmektir.

Kerem ve Sabah ise Aysel’i mutlu etmenin yolarını ararken çok güzel bir fikirle tekrar Aysel’i iş hayatına kazandırmaya çlışacaklar. Daha önce Kerem’in ofisini kapatıp pastahane yapması için Aysel’e vermek isteyen Sabah ve Kerem bakalım bu teklifleri ile başarıyı yakalayabilecekler mi?

Ömer’in psikolog’un eşliği ile Zehra yazdığı  aşk dolu mektubu Zehra okuyacak ve Ömer’in kendisini affettirme konusunda ne kadar zorlandığını bir kez daha hissedecek ve Ömer’e karşı olan aşkı bir katt daha artacak. Ömer ise bu artan aşkı hemen hissedecek.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2PxaBjmYgM