Cam Tavanlar İskender Kimdir? Utku Ateş Nereli Kaç Yaşında Sevgilisi Var Mı?

Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrollerde olduğu Show TV’nin iddialı dizisi Can-m Tavanlar’a yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. OJO Pictures’in yapımını üstlendiği dizide yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk otururken, senaryosunu Meriç Acem kaleme alıyor.

İş dünyasında başarılarıyla göze çarpan Leyla ile rakibi Cem arasındaki mücadele ve sonrasındaki aşkın konu edindiği Cam Tavanlar dizisinde son olarak Gönül Dağı dizisinde yer alan Utku Ateş dahil oldu. Utku Ateş dizide İskender karakterini oynayacak.

Cam Tavanlar İskender Kimdir?

Son olarak Gönül Dağı dizisinde Serdar karakteri ile sevilen Utku Ateş Cam Tavanı dizisinde İskender karakterini oynayacak. İskender’in dizide nasıl bir karaktere sahip olduğu şimdilik bilinmiyor.

Utku Ateş Kimdir?

Gönül Dağı dizisindeki başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Utku Ateş, 19 Nisan 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Algida, Knor, Beko, Turkcell, Paşabahçe, Vodafone gibi reklamların ara yüzü oldu. İlk dizi deneyimi Kurt Seyit ve Şura ile gerçekleşti.

Utku Ateş Hangi Dizlerde Oynadı?

Yakışıklı oyuncu ilk olarak 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura ile dizi sektörüne adım attı. Ardından, Çilek Kokusu, Aile İşi, Poyraz Karayel, Hayat Sırları, Jet Sosyete, Ege’nin Hamisi, Erkenci Kuş ve son olarak da Gönül Dağı dizisinde rol almıştır.

Utku Ateş Fiziksel Özellikleri

Koç Burcu olan yakışıklı oyuncu 1,89m boyunda ve 80 kg ağırlığındadır.blank

Utku Ateş Evli Mi Sevgilisi Var Mı?

Utku Areş evli değil. Kendisini oyunculuğa adayan 31 yaşındaki oyuncunun bir sevgilisi de bulunmuyor.