Uzak Şehrin Masalı Elif Kimdir? Umay’ın Kızı (Derya Pınar Ak)

Uzak Şehrin Masalı Elif kimdir sorusu sonunda cevabını buldu. Uzak Şehrin Masalı dizisinde Elif karakteri ile karşımıza güzel oyuncu Derya Pınar Ak çıkacak. Derya Pınar Ak Uzak Şehrin Masalı dizisinde yardımcı başrol oyuncusu olarak yer alacak ve dizi de Umay ile Affan’ın büyük kızlarına hayat verecek.

Uzak Şehrin Masalı Elif Kimdir?

17 yıllık evlilik hayatında mutluluk yüzü göremeyen Umay’ın ilk göz ağrısıdır Elif. Liseyi bitiren Elif artık evlenme çağına gelmiştir ancak konakta bir türlü huzur bulamamaktadır. Elif bir türlü babası ile anlaşamaz; çünkü babası hiç bir zaman ona değer vermemiştir. Elif kız olduğu için babasından ve babaannesinden değer göremez. Sadece anne sevgisi de Elif’e yetmeyince Elif kendini ilişkilere adamıştır. Bir erkek arkadaşı olan Elif’in tek hayali evlenip konaktan kurtulmaktır.Uzak Şehrin Masalı Elif karakterine Derya Pınar Ak hayat verecek

Uzak Şehrin Masalı Elif Umay’ın Kızı Kim?

Uzak Şehrin Masalı dizisinde Umay’ın Kızı Elif karakterine daha önce ekranlarda görmeye çok alışmadığımız Derya Pınar Ak çıkacak. Derya Pınar Ak daha önce dijital bir dizi olan Hükümsüz de yer almıştır. Yetenekli oyuncu Derya Pınar Ak üniversite eğitimi almaktadır.

Derya Pınar Ak Kimdir?

Derya Pınar Ak 16 yaşında Leyla Şirin Ajansa kayıtlı bir çocuk oyuncudur. Yüzünde ki çiller ile çok sempatik bir görüntü veren Derya Pınar Ak icon-talent ajansın kayıtlı oyuncusudur. Derya Pınar Ak’ın tam kaç yaşında olduğu bilinmese de tahmini 2005 doğumludur.

Daha önce Yeşilay ve Beşiktaş markalarının reklamlarında oynayan Derya Pınar Ak Cadı Üçlemesi filminde Özgün Özçelik karakteri ile yer almış ve yine bir internet dizisi olan Prens dizisinde yer almıştır.

Uzak Şehrin Masalı Elif karakteri için seçmelere giren Derya Pınar Ak okulunu bırakıp Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekildiği Kars’a gitti. Kars’ta yalnız kalmayı da kabul eden Derya Pınar Ak uzak ŞEhrin Masalı dizisinde ki Elif karakterinden oyunculuk kariyeri için çok şeyler bekliyor.

Bir çok izleyici uzak Şehrin Masalı dizisinin nerede çekildiğini merak ediyor; İşte Kars’ta çekilen dizinin set mekanları Nerede Çekiliyor?