2020 Yaz Dizilerinden En Çok Hangisini Sevdiniz?

2020 yaz sezonu özellikle öncesinde yaşanan yoğun korona virüs tedbirleri nedeniyle en az yaz dizisinin olduğu sezon oldu. Toplamda 2 Fox TV’nin 1 Atv’nin 1 de Kanal D’nin olmak üzere toplam 4 yaz dizisi yayın hayatına başladı; yeni sezon dizileri ise geçe senelerde olduğu gibi eylül ayında değil ağustos ayı ortasında başlayacak. Bu nedenle de Show Tv ve Star TV de yaz dizisi yayınlamak istemedi. Peki siz yayın hayatına başlayan bu dört diziden hangisini çok sevdiniz? Hangi dizi sizce yeni sezonda devam eder.

Atv – Gençliğim Eyvah dizisi

Atv’nin yaz dizisi Gençliğim Eyvah toplamda 3 bölüm yayınlandı 1 Bölümde 3,79 alan dizi iyi bir başlangıç yamadı dizinin tek isteği 2. ve 3. bölümde reytinglerin yükselmesiydi; ancak olmadı dizi 2. bölümde 4,17 reyting aldı bir miktar yükselme umut verici olsa da 3. bölümde tekrar 3,90 seviyelerine düşüldü bu da yapım ekibi ve oyuncuların morallerini bozdu; aslında Gençliğim Eyvah dizisi tam bir yaz dizisi; içinde aşk da komedi de var; ancak bende Gençliğim Eyvah dizisinin yeni sezonda devam etmesine ihtimal vermeyenlerdenim; zaten Atv’nin elinde geçen sezondan ve yeni hazırlanan bir çok dizi var Gençliğim Eyvah dizisine şans verme gibi bir ihtimal yok gibi. Benim şahsi görüşüm Gençliğim Eyvah dizisi aile ve komedi anlamında rakibi olan Çatı Katı Aşk’ın dgerisinde kaldı.

Fox TV – Bay Yanlış

Fox TV’nin büyük ümitler ile yayına aldığı Bay Yanlış dizisi aldığı olumsuz yorumlara rağmen reytinglerde olumlu bir yükselme yaşadı. Dizi ilk bölümde 2.92 reyting alarak moralleri bozsa da 2. bölümde 4.62 reyting aldı ve izleyicinin beğenisini kazandı. Bay Yanlış dizisi isminin ve aldığı eleştirilerin aksine doğru bir iş olduğunu 3. bölümde aldığı 5,45 reyting ile gösterdi. 2020 yaz dizileri arasında yeni sezonda devam etme ihtimali olan dizilerden biri Bay Yanlış dizisi ancak ben kısıtlı devam edeceğini düşünenlerdenim zira FOX TV’nin hali hazırda 7 dizisi var hangi dizisi bitecekte Bay Yanlış için gün açılacak merak ediyorum.

Kanal D – Çatı Katı Aşk

Kanal D’nin Çatı Katı Aşk dizisi 3.23 ile bence oldukça iyi bir açılış yaptı; açılık reyting anlamında değil hikaye anlamında. Ben Çatı Katı Aşk dizisi hikayesini Türk aile yapısını katletttiği için çok eleştirsende adeta film tadında bir ilk bölüm izledik; Çatı Katı Aşk 2. bölümde 5 ve üzeri reyting alabilecek bir kapasite. Çatı Katı Aşk dizisi oyuncuları da ilk bölümde gerçekten yeteneklerinin tamamını ortaya koymuşlar zaten dizinin ilk bölümünün 2 haftadan uzun süremesinden ilk bölümde ki oyunculuğun hatasız olacağını anlamıştık. Tabi ilk bölümde alınan düşük reyting izleyici reklamının olmadığı anlamına geliyor; artık ilk bölümü izleyip beğenen izleyicilerde Kanal D ile birlikte dizinin reklamını yapacak ve gelen izleyici tavsiyesi ile Çatı Katı Aşk dizisi reytingleri 5 ve üzerine çıkacaktır. blank

Fox Tv – Sen Çal Kapımı

Sen Çal Kapımı dizisi de 4,09 ile başlayarak güzel başlangıç yapan dizilerden biri oldu. Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bursin uyumu gerçekten çok iyiydi zaten iki oyuncununda hayranı çok fazla. Kimse zaten Sen Çal Kapımı dizisinden kötü bir sonuç beklemiyordı; dizinin senaryosu da oldukça güzeldi. Serkan Bolat’ın asalet; Hande Erçel’in hayat verdiği Eda’nın cesurluğu ve yeteneği izlemeye değerdi. blank

Peki siz en çok hangi yaz dizisini beğendiniz ve en çok hangi diziyi izlemek için can atıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. 

 

2020 Yaz Dizilerinden En Çok Hangisini Sevdiniz? (3 Yorum)

  1. Can sıkıntısından belki izleyecek bir şey bulurum diye hepsine şöyle bir baktımda hepsinin içi boş. Yaz dizisi diye niye hep aynı senaryoyu pişirip önümüzü koyuyorlar anlamış değilim. Belli kalıplaşmış karakterleri, birbirinin kopya senaryolarla dizi diye önümüze koyuyorlar, belki Gençliğim Eyvah bunlardan biraz farklı ama oda beni pek sarmadı.(sizcede Ekin Mert Daymaz, Sidharth Malhotra’ya çok benzemiyor mu?)