2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler

2023 2024 yeni sezonunda Atv, Kanal D, Show TV, Fox TV ve Trt 1 ekranlarında devam edeceği kesinleşen dizileri sizlerle paylaşacağız. Listemizde yer alan tüm diziler 2022 2023 sezonunda yayınlanmış ve yayınlandığı günde başarılı sonuçlar alığı için 2023 2024 yeni sezonunda da gününde ve saatinde yayınlanmaya devam edecek.

Başarılı reyting sonuçları alan bir çok dizi için devam kararı çıkarken ne yazık ki Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Aile dizileri için yeni sezon onayı çıkmadı. Ayrıca Yargı dizisi için de şuanda durum belirsizliğini koruyor.

Kanalların yeni sezon onayını verdiği diziler oldukça sayfamıza eklenecektir; ayrıca 2023 2024 sezonu için bazı dizilerin durumu ancak haziran ayında  belli oluyor. Kanallar reytinglerinden çok memnun oldukları dizileri sıkıntısız yeni sezonda devam ettirmek için nisan ayından itibaren yeni sezon planlamasını ve anlaşmasını yapıp oyuncular ve dizi yapımcıları ile sözleşme imzalıyor ancak bazı diziler kanallara kar ettirmese de gelecek vaat ediyor ve kanallar kolayına dizi için final kararı alamıyor.

2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edeceği Kesinleşen Diziler Kardeşlerim, Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Camdaki Kız ve Al Sancak gibi diziler var.

2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edeceği Kesinleşen Diziler

Yargı

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı için her ne kadar 2. sezon son sezon dense de Yargı için 3. sezon onayı verildi. Kanal D yönetimi oldukça maliyetli bir sözleşmeye imza atacak olsa da Yargı dizisini devam ettirmek istiyor. Yargı dizisi için 3. sezon senaryosu yazılıyor; senaryo az da olsa sevilirse Yargı 3. sezonda ekranlarda olmaya devam edecek.

Arka Sokaklar

Kanal D iç yapımlara geçen Arka Sokaklar dizisi 2023 2024 yeni sezonunda izleyicisi karşısına çıkmaya devam edecek. Daha önce Erler Filmin girdiği ekonomik kriz nedeniyle ekranlara gelemeyen Arka Sokaklar dizisi alınan bu yeni kararla eski oyuncu kadrosu ile kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Arka Sokaklar 2023 2024 yeni sezonunda izleyicisi karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam edecek.

Kardeşlerim

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim için 4. sezon onayı verildi. 20 Şubat 2021 de yayın hayatına başlayan dizi 2023 2024 yeni sezonunda 4. sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek. Atv yönetimi Kardeşlerim dizisinin aldığı reytinglerden çok memnun diziden ciddi oranda gelir elde ediyor ve diziyi daha uzun yıllar yayınlamak istiyor.

2023 2024 de devam edecek diziler arasında Atv'nin kardeşlerim dizi de var

Gönül Dağı

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı 2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler arasında yerini aldı. Cumartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi oyuncu kadrosunda da değişikliğe gitmeyecek.

2024 de devam edecek dizilerden biri de Gönül dağı olacak dizi 4. sezonda ekranlarda olacak

Yalı Çapkını

Star TV ekranlarında, Cuma günlerinin izlenme sayılarında 1.olan dizisi Yalı Çapkını yeni sezonda da izleyicisi ile buluşacak. Mayıs ayının son haftası sezon finaline girmesi beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ gibi popüler isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını devam edecek dizilerden 2023 2024 sezonunda da star da olacak

Kızılcık Şerbeti

Hem Sosyal açıdan hem de dini görüş açısından iki farklı ailenin bir araya gelmesini konu alan Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV ekranlarında yayımlanıyor. Oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi 2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler arasında yerini alıyor.

kızılcık şerbeti yeni sezon da ekranlarda yer almaya devam edecek 2. sezonunda

Ateş Kuşları

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları Cuma günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Hikayesi ile dikkat çeken dizi izlenme sıralamasında totalde ilk 3 arasında yer alıyor. Atv yönetimi de dizinin en az bir sezon daha devam etmesine karar verdi.

Ateş Kuşları yeni sezon da Atv ekranlarını süslemeye devam edecek bir dizi

Camdaki Kız

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız da 2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler arasında yerini aldı. 3.sezonu ile izleyicisi ile buluşan dizinin en az bir sezon daha yayımlanması kararı alındı. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizi izlenme sıralamalarında üst sıralarda yer alıyor.

camdaki kız 2023 2024 sezonunda da 3. sezonu ile ekranlarda olacak

Al Sancak

Al Sancak’da 2. sezon onayını alan dizilerden oldu. Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında yerini alan Al Sancak dizisi TRT 1 ekranlarında yayımlanıyor. Dizi ilk sezonu olmasına rağmen beğenileri üzerine şimdiden topladı. Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Gözde Türker gibi oyuncuların yer aldığı dizi şanlı Türk Askerinizi konu alıyor.

al sancak yeni sezon da ekranlarda olmaya devam edecek

Aldatmak

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında yerini alan Aldatmak dizisi izlenme sıralamalarında üst sıralarda yerini koruyor. Reytinglerden oldukça memnun olan ATV yönetimi dizininin 2023 2024 sezonunda da devam etmesi yönünde karar aldı.

aldatmak 2. sezon da 2023 2024 sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek

Kuruluş Osman

Türkiye’nin açık ara en çok izlenen dizilerinden olan Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Ragıp Savaş, Çağrı Şensoy gibi isimler yer alıyor. İzlenme sayılarında olduça memnun olan Atv yönetimi dizinin devam etmesi yönünde karar aldı. Dizi 2023 2024 Yeni Sezonda da ekranlarda yerini almaya devam edecek.

blank

Ben Bu Cihana Sığmazam

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ben Bu Cihana Sığmazam da 2023 2024 Yeni Sezonda devam edecek diziler arasında yerini aldı. Mayıs ayının son haftası sezon finali yapması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Mina Derman, Pelin Akıl, Hakan Karahan, Engin Benli gibi popüler isimler yer alıyor.

blank

Üç Kız Kardeş

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayımlanıyor. Oyuncu kadrosunda clal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, Lara Domaç gibi isimlerin yer aldığı dizi yeni sezonda da izleyicisi ile Kanal D ekranlarında buluşacak.

üç kız kardeş yeni sezon da 3. sezonda da olacak izleyici ile buluşacak

Aile

Show TV ekranlarının yeni dizisi Aile hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu kadrosu oldukça zengin olan dizide Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Ecem Simge Yurdatapan, Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Ozan Gözel gibi popüler isimler yer alıyor. Psikolog Devin ve Soykan ailesinin biricik oğlu Aslan’ın hikayesini konu alan dizi 2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler arasında yerini şimdiden aldı.

blank

Ömer

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ömer de yeni sezonda devam  edecek diziler arasında yerini aldı. Barış Falay, Merve Dizdar, Gökçe Bahadır Gibi oyuncuların oyuncu kadrosunda yerini aldığı dizi OGM Pictures tarafından yürütülüyor. Ömer dizisinin Mayıs ayının son haftasında sezon finali yapması bekleniyor.

ömer 2. sezon da devam edecek mi kesin olarak dizinin 2. sezonu olacak

Teşkilat

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat da 2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler arasında yer alıyor. 2.sezounuyla beraber izleyicisi ile buluşan dizinin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidip gitmemesi belirsizliğini koruyor. İlk sezonunda Çağlar Ertuğrul, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Hakan Boyav gibi isimlerin yer aldığı dizi 2.sezonunda bambaşka bir oyuncu kadrosu ile izleyicisi ile buluştu. Dizinin 2.sezonunda Murat Yıldırım, Zeynep Tuğçe Bayat, Ebru Nil Aydın, Cansu Tuman gibi isimler  kadroya dahil oldu.

blank

 

2023 2024 Yeni Sezonunda Devam Edecek Diziler (1 Yorum)

  1. Kendi düşen ağlamaz neden final yapacak? kim veya hangi dizi onun final yapmasına neden olduysa Allah belasını versin. Çok sinirlendim bunu duyunca elim ayağım titriyor ben Lise sınavından geçemediğimde bile böyle üzülmemiştim. Eğer bu dizi biterse ve yerine bir dizi gelirse ne olursa olsun o diziden nefret edicem. Nolur bitmesin