İkimizin Yerine 367. Bölüm Özeti 9 Eylül Sançi Ortalığı Karıştırıyor

İkimizin Yerine dizisinde Jagdiş Ganga’yı hastaneye getirmiş kürtaj konusunda onu ikna etmeye çalışıyordu. Anop da evine gelmiş ancak hiç bir şey dikkatini çekmemişti. Ailesi onun için seferber olsa da Anop için yapacak şimdilik bir şey bulunmuyor. İkimizin Yerine 367. Bölüm Özeti başlıyor.

İkimizin Yerine 9 Eylül Özeti

Ganga herşeyden vazgeçeceğini ancak bebeğinden vazgeçmeyeceğini söyler. Jagdiş bir de beni düşün, sen olmazsan ben ne yaparım der. İkisi de göz yaşları içinde isteklerini anlatırken aile üyeleri içeri girerler. Anop saksafon görür ve onu çalmaya çalışır. Bir anda zihninde bir şeyler canlanır ve saksafonu fırlatır. Şiv onu daha fazla yormamaları gerektiğini söyler.

Doktor Jagdiş ve ailesinden dışarıda beklemelerini ister ve sonografi için Ganga’yı alır. Dadisa Ganga’yı bebek için zorladığını düşünürken Sumitra Ganga’nın bu adımı atacağını bilmediklerini söyleyerek suçlu olmadıklarını anlatır. Şiv odasına çıkar ve benimle odayı paylaşan kişiyi özledim diyerek Anandi’ye sarılır. Babamın geldiğini Dadisa’ya haber verdin mi diye sorar. Anandi Dadisa’yı arar ve Anop’un eve geldiğini haber eder. Dadisa’nın tedirgin konuşması Anandi’yi şüphelendirir ve bir şey mi var diye sorar.

Dadisa herşeyi anlatır. Dadisa kendini suçlayarak ağlamaya başlar. Anandi tam tersine seninle gurur duymaları gerektiğini söyler. Bu sırada doktor gelir, Dadisa daha sonra konuşuruz diyerek telefonu kapatır. Doktor gelir ve Ganga’nın 5 aylık hamile olduğunu ve %30 doğum şansı olduğunu söyler. Jagdiş onu eve götürebilir miyiz diye sorar. Doktor siz de doktor olduğunuz için izin veriyorum der ve evde iyi bakılması gerektiğini söyler.

Anop Menakşi ile yatak odasında bir şey hatırlamadığı için ondan özür diliyor. Menakşi ben herşeyi biliyorum ya diyerek eski anıları anlatır. Anop bir şey hatırlamadığını söyler. Menakşi geç olduğu için uyumasını ister. Dadisa Ganga’yı odasına getirir ve bebek doğana kadar yanımda kalacaksın der. Ganga sen nerede yatacaksın diye sorar. Dadisa bebek doğana kadar yerde yatmaya söz verdim der. Jagdiş ve Basant bunun hiç de iyi bir fikir olmadığını söylerken Dadisa yeminimden vazgeçme gibi bir durumun söz konusu edilmeyeceğini söyler.

Ganga’nın dinlenmesi gerektiğini söyler ve odada bulunanları gönderir. Ganga için kiralanan hemşireyi de yan odaya gönderir. Ganga Dadisa’ya sarılırken Dadisa onu yatırır ve kendisi de yerde yatar. Ertesi sabah Anop kahvaltıda ne yiyeceklerini sorar. Menakşi onun en sevdiği yiyecekleri sayar. Sançi gelir ve Anop’un başka bir sandalyede oturmasını ister. Iravati onu azarlar ve başka bir sandalyede oturmasını ister. Sançi neyden korktuğunu sorar.blank

Iravati Şiv ile Anop’u izlerken yemek alışkanlıklarının aynı olduğunu görür. Iravati’nin kalbi yeniden katılaşacak gibi. Ancak ailesinin mutluluğu için duygularına hakim olması gerektiğini düşünür. Iravati Sançi’ye ailenin mutluluğu için susması gerektiğini söyler. Şiv Iravati’nin çok acı çektiğini görebiliyorum der ve babasıyla aralarında mesafe koyacağını söyler. Anandi babanın ilgiye ihtiyacı olduğunu söyler. blank

Menakşi Anop’u uyandırmak için sırtına dokunduğunda Anop hiddetle uyanır. Menakşi sakin olmasını ve evinde olduğunu söyler. Menakşi ona masaj yapmak için elini tutunca eskiyi hatırlar ve Anop’un da hatırlamasını ister. Anop ona elin ipek gibi derken bunu neden söyledim ki diye düşünür. Ganga yattığı  yerde sebze doğruyor, Jagdiş gelir ve ondan çay ister. Ganga Dadisa dinlenmem gerektiğini söyledi der. Jagdiş sinirlenir ve sebzeleri soymasını biliyorsun ama bir çay yapamıyorsun der. blank

Ganga hizmetçilerden birini gönderiyorum der ancak Jagdiş çay içmeyeceğini söyler ve Balvadi’de ki çocukların Ganga için çizdikleri resimleri gösterir. İkisi de çok mutludur….Sançi Anop için çay getirir. Anop hastanede içtiği çayı hatırlar ve Jagdiş ile Ganga’yı över. Sançi buna sinirlenir ve Jagdiş’in nişanı kırdığını Ganga’nın da sahtekar olduğunu ve kocasını elinden aldığını söyler. Anandi Sançi diye bağırır. Sançi eski kocana savunmaya mı geldin derken Anop şok olur. İkimizin Yerine 9 Eylül Özeti sona erdi.

İkimizin Yerine 367. Bölüm Fragmanı