İkimizin Yerine 452. Bölüm Özeti 3 Aralık Amol’un Gerçek Ailesi Ortaya Çıktı

İkimizin Yerine dizisinde Anandi’nin mutluluğu fazla uzun sürmemişti. Şiv’in ölümü ile yıkılan ardından ikizlerine sevinen Anandi şimdi de Amol’u kaybetmeyle karşı karşıyadır. Amol’un gerçek anne ve babası ortaya çıkarak Anandi’den çocuklarını istiyordur. İkimizin Yerine 3 Aralık Özeti başlıyor.

İkimizin Yerine 452. Bölüm Özeti

Amol’un annesi aslında ismi Raju olan Amol’u 1 yaşındayken fuarda kaybettiklerini söyler. Onu uzun zaman aradıkalarını hatta onu kaybettikleri yere her yıl geldiklerini söyler. Anandi gözü yaşlı bir şekilde onları dinlerken bebeklere isim verme töreninden sonra Amol’u vereceğini söyler. Herkes göz yaşlarına boğulurken Amol’un annesi onunla buluşacağı anı dört gözle bekliyordur.

Suganda Amol’u getirir ve gerçek anne ve babasını tanıştırır. Anne ve babası onu öpüp koklarken Amol uzaklaşır ve Anandi’ye sarılır. Benim bir tane annem var o da Anandi diyerek herkesi duygulandırır. Anandi onların gerçek ailesi olduğunu ve 10 yıldan beri onu aradığını anlatır. Amol benim ailem sizsiniz diye ağlıyordur. Anandi aileye Amol’un gelmek için hazır olduğunu söylerken Amol şiddetli bir şekilde ağlıyordur. Amol’un anne ve babası bu manzara karşısında Amol bizim oğlumuz ancak şimdi anladık ki onu bu aileden koparamayız der. Sizdeki sevgiyi gördük ve onun burada kalmasının uygun olduğunu anladık der.

Anandi ve ailesi şok içindedir. Anandi gerçek mi diye sorar ve anneye sarılır. Amol’un ailesi gitmek istediklerini söylerler. Anandi isterlerse isim törenine gelebileceklerini söyler. Aile eğer gelirsek kararımız değişebilir der ve Amol’den kendilerine anne ve baba diye hitap etmelerini isterler. Amol Anandi’den onay aldıktan sonra anne-baba diye hitap eder. Amol’a sarılan anne ve babası daha sonra giderler.

Ertesi gün isim töreni yapılır. Çocuklara Nandini ve Şivam ismi Sançi tarafından kulaklarına fısıldanır. (Tıpkı kulağa ezan okunup isimlerinin fısıldanması gibi onlarda sadece ezan yok) Törenin ardından Dadisa ve büyükler çocukları kutsar. Dadisa gitmesi gerektiğini söylerken Amol biraz daha kalmalarını ister. Dadisa çok önemli işleri olduğunu söyleyerek kalkar. blank

İkimizin Yerine 3 Aralık Özeti Devam Ediyor

Okuldaki tiyatro gösterisi için beklenen gün gelmiştir. Jagdiş onur konuğu olarak davet edilmiştir. Dadisa kızlardan kostümlerini giymelerini ister. Ancak kostümlerini hepsi bazı erkek öğrenciler tarafından yırtılmıştır. Dadisa Ganga’yı arar ve elbiselerin yırtık olduğunu başka elbiseleri getirmesi gerektiğini söyler. Ganga ve Gehna ciple gelirken arabanın tekeri patlar. Anons Dadisa ve arkadaşları için yapılıyordur. Ancak Dadisa ortada yoktur. Jagdiş bir sorun mu var diye düşünürken Dadisa ve arkadaşları çıkarak gösterilerini yaparlar. Herkes onları ayakta alkışlar. blank

Jagdiş onlara ödül verirken Dadisa mikrofonu alır ve oyunu oynamak için çok istekliydik ancak birileri bizim kostümlerimizi yırtmış buna rağmen oyunu tamamlamak daha önemliydi der. Alkış tufanı kopar. Alok Singapur’a gitme konusundaki fikrini Dadu’ya söyler. İşlerinin kötüye gittiğini ve Şiv’in ölümünden sonra burada kalmak istemediğini söyler. Dadu’nun da kendisiyle gelmesini ister. Dadu da gitme taraftarı olduğunu söyler ancak Alok bunu Anop’un kabul etmeyeceğini söyler. Bu sırada Anandi gelir. Dadu onu ve çocukları da götürmeyi teklif eder. Anandi burada Şiv’in isteği üzerine kalacağını söyler. blank

Ganga hastadedir. Bir adam hasta kılığına girip Ganga ile konuşurken başka bir adam ona kloroform vererek bayıltıyor. Adamlar Ganga’yı tekerlekli sandalyeye bindirerek dışarı götürürler. Bu sırada Jagdiş hastanenin girişinde telefobn görüşmesi yapıyordur. Jagdiş adamların ambulansa birini koyduğunu görür ve onları durdurur. İkimizin Yerine 3 Aralık Özeti sona erdi.

İkimizin Yerine 452. Bölüm Fragmanı