Masum 402. Bölüm Özeti 28 Nisan Mira Son Anda

Masum dizisinde Modi ailesi son bir umutla Gora’nın evine çıkarma yaparlar. Siyah giyinen aile üyeleri ellerine aldıkları sopalarla Gora’nın adamlarını alt ederken Gora dans ederek salona girer ve Mira’nın idam edileceğini söyler. Koki onu sopayla döver ve yere düşürür. Gora ellerini katlar ve af diler. Durga ona yardım etmek isterken Gopi bu işe karışmamasını ister. Gora bu sırada Koki’nin ayağından tutup onu yere düşürür. Masum 28 Nisan Özeti devam ediyor.

Masum 402. Bölüm Özeti

Gora’nın adamları yeniden harekete geçerler ve tüm Modi’yi bağlarlar. Gora Koki’nin sopasıyla onu döver ve adamlarından onu da bağlamasını ister. Durga Mira kocamı öldürdü şimdi de Gora’yı mı öldürmeye geldiniz diye bağırır. Gopi Daram’ın yaşadığını söyler. Gora Durga’yı etkilemeye çalışır. Durga Mira’yı kurtarmak için yalan söylüyorsunuz diyerek odasına gider. Odasında Gopi’nin söyledikleri kulaklarında çınlar. Gopi’nin asla yalan söylemediğini düşünür.

Durga Gora’nın odasına gider ve deponun anahtarını alarak gider. Depoda Daram’ı uyurken görünce şok olur. Mira’nın suçsuz olduğunu söyleyerek mutlu olur. Gora’nın böyle bir planı yapacağını rüyasında bile göremeyeceğini düşünür. Daram’ı uyandırmaya çalışır ancak başaramaz. Bu sırada Gora görünür ve bunu Durga için yaptığını söyler. Mira’dan kurtulduktan sonra Daram ebediyyen senin olacak der. Kafası karışan Durga depodan çıkar.

Koki umudunuzu yitirmeyin diye ailesine destek verirken Durga gelir ve iplerini çözmeye çalışır. Gora oma müdahale eder ve Durga’ya işkence eder. Durga yeter diye bağırır ve Gora’ya sert bir tokat atar. Gora adamlarından Durga’yı yakalamalarını ister. Durga yerdeki cam parçasını alır ve Gora’nın boynuna dayar. Adamlar bir adım bile atamaz. Gora kendi elleriyle Modi’nin iplerini çözer. Ahem Daram’ı bir beze sarıp omzuna alır. Gora Durga’dan kurtulur ve adamlarından Daram’ı almalarını ister. Kavga yeniden başlar.

Modi ailesi adamları yenerken Gopi ve Kokila teknesi olan bir motorla Daram’ı idamın gerçekleşeceği yere götürürler. Gora’yı bir sandalyeye bağlayan Modi ailesi ona en ağır hakaretleri ederler. Gora ise Mira asıldığı zaman mutlu olacağını söylemeye devam eder. Gopi ve Koki hapishane kapısına geldiklerinde Daram da kendine gelir ve Mira’nın asılacağını öğrenir.blank

Kapıdaki polis zorluk çıkarsa da sonunda ikna olur. Daram topal ayağıyla koşmaya başlar. Mira’nın boynuna ip geçirilir ve son isteği sorulur. Daram koşmaya devam ederken Mira’nın infaz emri verilir. Daram son anda onu havada yakalar. Gopi AHem’i arar ve Mira’nın hayatta ve karşılarında olduğunu göz yaşları içinde anlatır. Ahem Modi ailesini bilgilendirir. Gora şok olurken Modi ailesi sevinç göz yaşlarına boğulur. Daram Gora’dan hesap sorma zamanı diyerek birlikte Gora’nın evine giderler.blank

Eve geldiklerinde Gora’nın ters şekilde asıldığını gören Daram şok olur. Gopi bunu neden yaptıklarını sorar. Gora masum numarası yapmaya başlar. Masum 28 Nisan Özeti sona erdi.