Masum 433. Bölüm Özeti 30 Mayıs Plan Tutmadı

Masum 433. Bölüm Özeti 30 Mayısta  Premila komşuların da katıldığı dini tören için Mansi’yi çağırır. Premila onun iyileşmesi için dua ederken Tolu/Molu yukarı çıkarlar ve Ahem’in hologramını yansıtırlar. Ardından Ahem’in sesini herkese duyururlar. Mansi Ahem’i görünce yukarı koşarken Premila karşısına Jaggi’ye bir de Ahem’e bakar ve bayılır. Masum 433. Bölüm 30 Mayıs Özeti devam ediyor.

Vidya Şaravan’a Naiya’nın fitne çıkararak Daram ile Mira’yı ayırmaya çalıştığını söyler. Niaya ise onları dinliyor ve hemen Parakaş’a durumu anlatıyor. Naiya Parakaş ile konuşurken Şaravan ve Vidya’yı görür ve lafı değiştirir. Daram ile Mira’yı birleştirmek için çok uğraştıklarını söyler. Şaravan Vidya’ya kızar ve ayrılır. Vidya Naiya’nın büyük bir plan düşündüğünü anlamıştır.

Mansi yukarı çıkınca Jaggi Ahem gibi giyinip karşısına çıkar. Mansi daha sonra annesinin yanına gider ve Ahem ile birlikte bu evden ayrılacağını söyler. Konuşmaları dinleyen Gopi ve ekibi Jaggi’den son hamleyi yapmasını ister. Jaggi Ahem gibi giyinir ve kulağına taktığı kulaklık ile Mansi ile buluşur. Urmi Mansi’den tapunun yerini öğrenmesini ister. Jaggi Mansi’ye annesinin ruhunu rahatlatmadan huzura eremeyeceğini söyler ve evraklarını nerede olduğunu sorar. Mansi Krişna’nıun dolabında olduğunu söyleyerek dolap numarasını verir.

Gopi ve Urmila hastaneye erkek kılığında girerler ve Mansi’nin dediği dolabı bulurlar. Ancak açtıklarında dolap boştur. Gopi ve Urmila eve döndüklerinde onları Premila karşılar. Mansi’nin delirdiğini kanıtlamak için yaptıkları planların boşa çıktığını söyler. Premila hayatta olduğu müddetçe Mansi’ye hiç kimsenin zarar veremeyeceğini söyler. Premila Koki ve ailesinin 24 saat içinde evi terk edeceklerine dair meydan olur.

Jaggi eve dönünce Gopi’den evlenirken giydiği gelinliği vermesini ister. Gopi ona kızarken Jaggi bunu Mansi için istiyorum diyerek kendini savunur. Jaggi elbiseyi almayı başarır ve Mansi’nin odada olmadığı bir anda gelinliği yatağın üzerine koyar. Mansi içeri girdiğinde gelinliği görür ve çok sevinir. Ardından Jaggi gelir. Mansi istediği belgeleri ona verme sözü verir. Masum 433. Bölüm 30 Mayıs Özeti devam ediyor.

Premila eve döndüğünde Mansi’nin elinde bir bıçak görür. Mansi bıçağı Premila’nın boynuna tutar ve ondan belgeleri vermesini ister. Aksi halde onu öldüreceğini söyler. Premila Ahem ile evlenmesi halinde evrakları vereceğini söyleyince Mansi bıçağı yere atıp annesine sarılır. Gopi şimdi ne yapacağını düşünüyor. Gopi durumu Jaggi ve Koki’ye söyler. Koki bunun mümkün olmadığını söyler. Sonunda Jaggi Mansi’ye Ahem olmadığını söyler. Premila sinirlenir ve 2 saat içinde evi satacağını söyler.blank

Gopi Krişna ve Premila’nın ev belgeleri hakkında konuştuğunu duyar. Premila belgeleri tapınağa koyduğunu söyler. Gopi umutlanır. Masum 433. Bölüm 30 Mayıs Özeti sona erdi.