İkimizin Yerine 475. Bölüm Özeti 26 Aralık Nandini ve Şivam İlk Kez Karşılaştı

İkimizin Yerine dizisinde Akira büyük bir hayal kırıklığı yaşıyordur. Şimdi ne olursa olsun Kamli’yi bulacaktır. Onları utandıran Kamli ve Gopal’i bulup öldürecektir. Kundan Gopal’in arkadaşını bulup babasının karşısına çıkarmıştı. Babası ona telefonun verir ve nerde olduğunu sormasını ister. Gopal arkadaşına Jaipur’a gidene kadar durmayacaklarını ve tapınağa gittiklerini söyler. Akira ve adamları tam kadro tapınağa doğru yola çıkarlar. İkimizin Yerine 26 Aralık Özeti başlıyor.

İkimizin Yerine 475. Bölüm Özeti

Tapınağa gidenler arasında Anandi-Şivam, Gopal-Kamli, Akira ve adamları ile Nimboli- Disa vardır. Gopal ve Kamli herkesten önce tapınağa gelirler ve oyun alanının tadını çıkarırlar. Disa ve Nimboli ise bir otobüsle geliyorlardır. Anandi ve Şivam kendi arabalarıyla gelirken Nimboli otobüsün camından Şivam ile göz göze gelir. Ona nanik nanik hareketi yapıp dilini çıkarır. Şivam da ona karşılık verirken Anandi kime bakıyorsun diye sorar. Şivam bir kızla şakalaştığını söyler.

Şimdi herkes tapınaktadır. Gopal ve Kamli atlı karıncaya binmişler etrafı seyrederken Kamli Nimboli’yi görür. Atlı karıncadan inince Nimboli ile kucaklaşırlar. Nimboli Disa’yı da çağırır. Gopal ve Kamli onun nimetlerini alırlar. Kamli Disa’ya sarılır. Disa buraar tehlikeli diye onları uyarır. Kamli ve Nimboli daha dikkatli olacaklarını söylerler. Şivam bir ara Anandi’den uzaklaşır. Etrafına bakarken dönen zinciri farkedemez. Nimboli farkına varır ve Şivam’ı kurtarır. Nimboli ve Şivam bu şekilde tanışırken Anandi gelir ve Nimboli’yi görür. Nimboli onu görünce çok sevinir ve ona sarılır.

Anandi iki kardeşi birbirine tanıtırken Nimboli de Disa, Kamli ve Gopal’i tanıtır. Disa Nimboli’yi eve bırakan kadın derken Anandi Nimboli’yi neden ormanda tek başına bıraktıklarını sorar. Disa onu Harki’nin yaptığını söyler. Ardından ayrılırlar. Akira’nın adamları da tapınağa ulaşmışlardır. Ganga Ratan’ın raporlarına bakar ve yaşama şansının çok az olduğunu öğrenir. Durumu hemşireyle konuşurken Ratan’ın annesi duyar ve Ganga’dan doğru tedavi uygulamasını ister. Ona güvendiğini söyler.

Ayrıca Manu ile Ratan’ı tanıştırmasını ister. Ganga bir telefon alır ve gider. Akira’nın adamları Gopal’in motorunu bulduklarını söylerler. Akira oraya geldiğini söyler ve Gopal’i kaçırmamalarını ister. Elindeki kılıca bakarak Puşkar’ın babasının evliliği iptal etmesini hatırlar ve çılgına döner. blank

Nimboli ve Şivam hedef oyunu oynarken Anandi Disa’ya çocuk evlilikleriyle mücadele ettiklerini ve bu yüzden Şiv Niketan diye bir okul kurduklarını söyler. Disa’ya kartını verir ve bir şey olursa aramasını ister. Disa Nimboli için şimdilik böyle bir şey düşünülmediğini söyler. Nimboli ve Şivam ise çok güzel vakit geçiriyorlardır. Nimboli hedef oyunundan kazandığı balonları ona hediye ederken Nimboli’de Şivam’a bilezik alır. Disa onların güvenliği için dua eder.blank

Akira ise tapınağa doğru geliyordur. Kamli’nin hiç bir şansı kalmadığını düşünüyordur. Nimboli ve Şivam diğerleriyle birlikte salıncağa binerler. Şivam Nimboli’nin koluna kendi ismini yazarken Nimboli okula gitmediğini söyler. Anandi neden diye tepki gösterirken Disa kızların evde çalıştıklarını ve eğitimin zaman kaybı olduğunu söyler. Anandi üzülür. İkimizin Yerine 26 Aralık Özeti sona erdi.

İkimizin Yerine Dizisinin 27 Aralıkta Yayınlanacak 476. Bölüm Özetini Sesli Olarak Dinleyebilirsiniz

https://youtu.be/5y31bnT0ol4

İkimizin Yerine 475. Bölüm Fragmanı