Bıçak Sırtı 95. Bölüm Özeti 20 Ocak Swara Boşanmak İstediğini Söyler

Bıçak Sırtı dizisinde Sanskar’ın ortaya çıkması herkesi sevindirmiş, Swara ise polis tarafından serbest bırakılmıştır. Ancak Sahil son kozunu oynamak için harekete geçer. Sanskar evden gideceğini söylerken Sahil onu durdurur ve sen burdaysan Kisan nerede diye sorar. Swara’ya Sanskar sana yaklaşmak için Kissan kılığına giriyor diyerek ortamı iyice gerer. Bıçak Sırtı 20 Ocak Özeti başlıyor.

Bıçak Sırtı 95. Bölüm Özeti

Sahil ve tüm Durga ailesi Sahil’i iddiasını iapat etmesi için takip ederler. Dİda’nın evine geldiklerinde Kissan’ı göremezler. Sahil pis pis sırıtırken  avluda gitar sesi duyulur. Hep birlikte avluya çıktıklarında Kisan’ı balkonda gitar çalarken görürler. Sahil şoktadır. Swraa Kisan’ın yalan söylemediğini biliyordum diyerek Sahil’e tepki gösterir. Onun çok kabalaştığını söyler. Durga ailesi giderken Sahil yukarı çıkar ve Lakşi’nin bir şey yansıttığını görür. Aslında Kisan zannedilen şey hologramdır. Sahil buna çok sinirlenir.

Swara’yı kurtardığını söylerken Sanskar ona hayatı boyuncaminnettar olacağını söyler. Ancak Sahil daha da ileri giderek Swara’nın kendine ait olduğunu söyler. Sansakr onu yakasından tutar ve bir daha Swara’nın karşısına çıkmamasını ister. Swara, Sahil’in birçok cevapsız çağrısını görür ve onu arar. Sahil onunla terbiyesizce konuşuyor ve nerede olduğunu sorar. Swara haddi aştığını söyler ve bir daha aramamasını ister.

Ertesi gün Kissan ve Swara yetenek sizsiniz yarışmasında şarkı performansı gösterecekler. Yarışmaya Sahil de kılık değiştirerek gelir. Swara ve Kissan performanslarını sergilerken Sanskar’ın peruğu düşer. (Şapka düştü kel göründü) Swara karşısında SAnskar’ı görünce şok olur ve jürinin önünde onu tokatlar. Swara sahneyi terk ederken Sanskar da jüriden özür dileyerek Swara’nın peşine gider. Gösterinden sonra her şeyi açıklayacaktım der.

Swara boşanmak için işlemleri başlatacağım dediğinde Sanskar kısa bir şok yaşar. Swara giderken Sanskar’ın karşısına Sahil çıkar ve peruğunu ben kestim der. Sanskar bunu neden yapıyorsun diye sorar. Sahil onu kazanmak için yapıyorum diye cevap verir. Sanskar arabasıyla giderken Swara’yı yolda yalnız yürürken görür. Onu zorla arabasına bindirir. Bu sırada Lakşi de onları almaya gelmiştir. Swara’yı arabanın içinde yardım çığlığı atarken görür ve Sanskar’ın Swara’yı nereye götürdüğünü merak eder.blank

Sanskar Swara’yı terkedilmiş bir yere getirir. Ondan dinlemesini ister. Swara’yı sevdiğini ve ona zarar verecek en son kişi olduğunu söyler. Eğer sana zarar vermek isteseydim Kisan kılığında yapardı der. Swara hala uzak durmasını istiyordur. Bu sırada şimşek çakar, Swara korkuyla Sanskar’a sarılır. Ancak daha sonra onu itekler. Sahil evde Swara’nın maketini yaptırmış ve karşısına geçerek ona evlenme teklifinde bulunuyordur. Maya onu görünce şok olur. Swara’nın evli olduğunu ve vazgeçmesini ister.blank

Sahil ölürüm de vageçmem diyerek Swara’yı arar ancak telefonuna ulaşamaz. Durga evine gidip bilgi alacağını söyler. Sanskar Lakşi’ye mesaj gönderir. ve yerini bildirir. Durga’yı aramak ister ancak şarjı biter. Swara’ya endişelenmemesini ister. Swara bir yolunu bulup bizi götüreceğine inanıyorum der. Sahil Durga’nın evine gelmiş gizlice onları izliyordur.

Lakşi ailesine Sansar’ın mesajını gösterir ve yakındaki ormanda olduğunu söyler. Onu bulacağını söyler ve gider. Sahil de Lakşi’nin peşine gider. Silahını da alan Sahil Swara’yı aramaya başlar. Bu sırada Sanskar bir ateş yakmış Swara’ya derin derin bakıyordur.blank

Sanskar’ın uyudğunu gören Swara ormana doğru kaçmaya başlar. Lakşi Sanskar’ı bulur ve uyandırır. Ondan Swara’yı sorar. Sahil de Swara’yı arıyordur. Lakşi ve Sanskar birlikte Swara’yı ararken Swara da ağaçlara S harfi yazarak işaret bırakıyordur. Sansakr işaretleri görür ve takibe başlarlar. Swara yere düşünce birisini görür. Bıçak Sırtı 20 Ocak Özeti sona erdi.

Bıçak Sırtı 95. Bölüm Fragmanı