Masum 5. Bölüm Özeti 27 Mart Raşa Hetal’i Yakmaya Çalışır

Masum dizisinde Raşa Hetal’e şirin gözükmek için birlikte mandire gittiklerinde gaz yağı döker ve orayı ateşe verir. Amacı Hetal’i kurtarıp Hetal’in güvenini kazanmaktır. Ateş bir anda mandiri sararken Raşa’nın müdahale edemeyeceği bir sınıra gelir. Aile mandire toplanırken kimse müdahale edemez. Masum 27 Mart Özeti başlıyor.

Tapki ise kovayla ateşi söndürmeye çalışır. Hetal içerde baygınlık geçirirken Tapki de dumandan müzdarip olur ve o da bayılır. Jigar annesini kurtarmayı başarırken Ahem de Gopi’yi kucağına alıp yukarı çıkarır. Kokila bu durumdan rahatsızdır. Yerde kibrit kutusunu gören Kokila şok olur ve Raşa’ya bakar. Urmila Raşa’yı beceriksizliğinden dolayı azarlar. Hetal kendine gelince Gopi’nin kendisini kurtarmaya çalışırken bayıldığını öğrenir. Gopi’yi görmeye giden Hetal ona su serperek uyandırır. Gopi kendine gelince Aham Gopi’nin alnına elini koyar.

Kokila yanında oturan Kinjal’i uyarır ve Ahem’in oradan kalkmasını sağlar. Gopi kendine gelince Baa ve Jigar Ahem’den Gopi’ye bilezik takmasını isterler. Ahem bileziği takmak yerine Tapki’nin eline verir. Ertesi gün haldi töreni vardır. Modi ailesi Ahem’e haldi uygularken Gopi içinde kendi evlerinde tören vardır. Komşular Gopi’ye haldi uyguladıktan sonra Urmila da uygular ancak haldi sürerken Gopi’nin yanık yerlerine bastırır. Canı yanan Gopi’ye laf sokmayı da ihmal etmez.

Kokila Urmila’yi arar ve haldi için evlerine çağırır. Raşa ve Urmila heyecanla Modi evine giderler. Hetal Jigar için Sonal’i seçtiğini söyleyince şok olurlar. Kokila Hetal’e Sonal ile Jigar’ın süt kardeş olabileceklerini söyler. Bunun bir sakıncasını görmüyor musun diye sorar. Hetal Jigar’ın Sonal’i sevdiğini bu yüzden sorun olmayacağını söylüyor. Urmila ve Raşa eve çok üzgün gelirler. Gopi ve Panna iyi haberi kim verecekdiye yanlarına gelirler ancak Urmila yine Gopi’yi azarlayıp gönderir.

Kokila Kinjal’e gider ve evlilik için acele karar verildiğini söyler. Kinjal’e bir telefon gelir ve rengi sararır. Kokila bir şey mi var diye sorar. Ertesi gün sangeet için toplanan aileler. Danslar eşliğinde kutlama yapıyorlardır. Jigar Raşa ile birlikte salona gelirken ayağı burkulmuş gibi yapar. Jigar onu tutarken Urmila Damini’ye onları gösterir. Damini Jigar’ın iyi bir aileden olduğunu ve yetişmesinde bir sorun olmadığını söyler.

Raşa, Sonal ile Jigar’ı dans ederken arasına girer ve bir müddet Jigar ile dans eder. Raşa düşünce Jigar ve Sonal dansa devam eder. Kinjal’in korktuğu başına gelir. Bir adam sangete gelir. Kinjal onu takip eder ve bahçede bir araya gelirler. Umang adındaki adam Ahem kardeşimin başını yaktı der ve evliliğin ertelenmesini ister. Kinjal korkar ve Gopal’e Aham ve Anita’nın fotolarını gösterir. Ahem’in Kokila tarafından zorla evlendirildiğini söyler. Gopi şoktadır. blank

Raşa da Sonal ile Jigar’ın evliliğini durdurmak için harekete geçmiştir. Bakalım işin sonu nereye gidecek. Gopi Ahem’i kabul edecek mi? 28 Mart özetinde bu sorular cevap bulacak. Masum 27 Mart Özeti sona erdi.

Masum 5. Bölüm Fragmanı