Masum 320. Bölüm Özeti 5 Şubat Hüzünlü Karşılaşma

Masum dizisinde Gopi renkli suya düşmüş ve Mira’yı azarlamıştı. Mira ondan özür dilerken buraya eğlenmek için geldiklerini söyler ve uzaklaşır. Gopi Ahem’in karşısına bu şekilde nasıl çıkarım diye Jigar’a dert yanarken Jigar onunla şakalaşır. Gopi Ahem’i Mansi’e sarılırken görür ve dünyası yıkılır. Az sonra Mira ve Vidya da gelir ve Mansi’ye anne diye hitap ederler. Gopi Mansi’nin kendilerine yalan söylediğini düşünür ve Ahem’in ikinci kez evlendiğini Jigar’a söyler. Jigar da hayal kırıklığına uğramıştır. Masum 5 Şubat Özeti başlıyor.

Masum 320. Bölüm Özeti

Gopi Koki’ye ne söyleyeceğim diye ağlarken Jigar onu teselli etmeye çalışır. Gopi oteline geri döner ve Koki’yi arar. Koki büyük bir heyecanla Ahem ile buluştun mu diye sorar. Gopi ağlamaktan konuşamaz. Bir süre sonra Ahem’in evlendiğini ve Mira’nın büyüklere saygısı kalmadığını söyler. Mira’yı sarhoş olarak karakolda gördüğünü ve ailenin paramparça olduğunu anlatır. Koki de duydukları karşısında yıkılır. Koki Ahem’in yanına gidip hesap sormasını ister.

Ahem telefonda konuşurken kapı çalar. Ahem konuşmayı sonlandırır ve kapıyı açtığında karşısında Gopi’yi görür ve şok olur. Geçmişi anımsayan Ahem duygusal anlar yaşar ve Gopi’ye sarılmak ister ancak Gopi’nin 10 yıl önce Rada’yı öldürdüğü anları düşünüp elini geri çeker. Ahem Gopi’den evi terk etmesini ister. Gopi 10 yıl sonra kocasını ve kızlarını bu şekilde gördüğü için Ahem’i korkaklıkla suçlar. Ahem ne ben kocanım ne de senin kızların var diye tepki gösterir.

Gopi ailenle kalsaydın şımarık kızların olmazdı diye suçlamalarını sürdürür. Mira sarhoş bir şekilde dans ederken Mansi ve Vidya onu kontrol etmeye çalışır ancak başaramaz. Mansi Vidya’dan Ahem’i aramasını ister. Mira limonlu su içer ve kendine gelir. Gopi Mira’yı sarhoş bir şekilde karakol kapılarında gördüm diye bağırırken Mansi ve kızlar üst kattan aşağıya inerler. Gopi onları görünce sarılmak ister. Ancak Mira onu durdurur ve annelerinin Mansi olduğunu söyler.

Vidya aslında annesine sarılmak ister ancak kendini durdurur ve Ahem’in Rada ve kızı için Gopi kızlarından daha fazla değer verdiği sözünü hatırlatır ve onun yüzünden ailelerinin parçalandığını söyler. Mira da evlerini terk etmesini ister. Mansi bu şekilde konuşmamasını isterken Mira Gopi’nin saygıyı hak etmediğini söyler. Mira Gopi’nin anladığı dilden karşılık verilmesini ister. Ahem Gopi’yi elinden tutup dışarı fırlatır. Gopi düşmek üzereyken Jigar onu tutar.blank

Kızlar Jigar’ı tanır. Jigar Ahem’e sarılmaya çalışırken durdurulur. Ahem senin kardeşin değilim diyerek Jigar’ı tersler. Jigar Ahem olmadan gitmeyeceğini söyler ve kızlardan eşyalarını hazırlamalarını ister. Ahem onu yakasından tutar ve dışarı atar. Mansi aile faciasına gülümsüyor. Gopi ve Jigar ayrılırken Mansi Ahem’e her şeye rağmen Gopi’yi hala sevdiğini gözlerinden anladım diye kışkırtır. Ahem saçmaladığını söyleyerek kızar. Mansi ondan nefret ettiğini kanıtlamasını ister. Ahem nasıl olacağını sorar. Mansi benimle evlenerek diye yanıtlar. Ahem öfkeyle ayrılır.

Ahem fırına gider ve Gopi ile karşılaşır. Ahem burada ne işin var diye azarlar. Gopi mangalsutrasını bırakmaya geldiğini söyler. Ahem’in Mansi ile birlikte yaşamasına engel olmak istemediğini söyler ve çıkar. Gopi Ahem’in Mansi ile evli olmadığını ancak birlikte olduğunu öğrenir ve Ahem’in hala kendisini sevdiğini düşünerek mutlu olur. Ahem’in karşısına yeniden çıkar ve duyguları ile oynadığını söyler. Beni sevdiğini biliyorum diye onu tahrik eder. Ahem onu arabasına bindirip evine götürür.blank

Eve gelince Mansi’nin elinden tutar ve benimle evlenmek istiyor musun diye sorar. Mansi ve Mira mutlu olurken Vidya üzülür. Masum 5 Şubat Özeti sona erdi.