Masum 258. Bölüm Özeti 6 Aralık Ahem ve Gopi Elele Modi Evine Girerler

Masum dizisinde Koki Gopi’nin kendisiyle kalacağını söyleyince Ahem sinirlenir. Ahem’in sert bakışlarını fark eden Koki bir sorun mu var diye çıkışır. Ahem de Gopi’nin kalabileceğini söyleyerek Hetal ve Raşi’yi rahatlatır. Koki eve gelir ve kendi evi olduğunu bilemez. Baa ondan kapıda beklememesini ve evine girmesini ister. Koki Tolu/Molu ve Vidya’yı görünce onları Ahem/Jigar ve Kinjal zanneder. Masum 6 Aralık Özeti devam ediyor.

Masum 258. Bölüm Özeti

Çocuklar  bu durum karşısında ne diyeceklerini bilemezken Raşi onlara Koki ne derse yapmalarını ister. Onları daha sonra bilgilendireceğini söyler. Ahem ve Gopi gelir. Koki çocuklara onları yeni misafirleri olarak tanıtır. Koki Gopi’den durmasını isteyince Raşi Koki’nin hafızasını yeniden kazandığını ve Gopi’yi evden kovacağını düşünür. Ancak Koki Ahem’den Gopi’nin elini tutmasını ve eve karı koca gibi girmelerini ister. Koki onlara emreder. Ahem ve Gopi el ele tutuşmak zorunda kalırlar.

Koki Gauri’nin eve gelmesini ister. Onu çocuklara evin en büyük çocuğu olarak tanıtır. Rada’yı gezinirken gören Koki evde bir sürü insan olduğunu söyler ve Rada’dan mutfağa gidip yemek pişirmesini ister. Raşi kıkır kıkır güler. Koki Jigar’ı Raşi ile konuşurken görür ve Jigar’ı kolundan tutup dışarı sürükler. Evdekiler onun şoför olduğunu söyler. Koki onun giyimi şoför için uygun değil derken Hetal Jigar’ın ayrıca evdeki işleri de yaptığını söyler. Koki rahatsızlanır ve başının ağrıdığını söyler.

Baa Koki’yi odasına gönderir. Gauri(Mira) bu eve daha önce girdiğini düşünüyor ve mandire gidiyor. Baa onu mandirde görür ve burasının mandir olduğunu nereden bildiğini sorar. Gauri bilmediğini ancak hissettiğini söyleyerek herkesi şaşırtır. Koki Raşi’yi kız kardeşi Jigna, Urmi’yi de en iyi arkadaşı Premalatha olarak biliyor. Urmi’den Jigna(Raşi) için iyi bir evlilik adayı bulmasını istiyor. Urmi şok olsa da kabul ediyor.

Koki gece Jigar’ı Raşi’nin odasına girdiğini görür ve odaya girerek Jigar’ı tokatlar. Kız kardeşimin odasına girmeye nasıl cür’et edersin diye bağırır. Tüm aile toplanır. Raşi Jigar’ın lambayı tamir etmeye geldiğini söylese de Koki ikna olmaz ve Jigar’ı evden kovar. Ahem Koki’ye anne diye seslenir ve ondan gidip dinlenmesini ister. Koki Jigar’ın Raşi’ye baktığını görünce Raşi’yi kolundan tutup götürür. Zavallı Jigar dışarda yatmak zorunda kalır. Gece Raşi onun için yastık getirir. Jigar ve Raşi uzaktan uzağa mesajlaşırlar.blank

Koki sabah mandire gider ve ilahi dizelerini unutur. Gopi ve Mira aynı anda dizeleri söyler. Koki mutlu olurken Mira’ye bu dizeleri nereden bildiğini sorar. Mira mandire öğrendiğini söyler. Dawal’ı tehdit eden adamlar ondan bir şeyler ister. Yapmaması halinde ailesine zarar vereceklerini söylerler. Dawal adamlarla buluşmaya bir kafeye gider ve Rada’nın bir kadın ile konuştuğunu görür. Rada Dawal’ı fark edince Tripti’den kafasını kapatmasını ister. Dawal Rada’nın masasına gelir ve burada ne yaptığını sorar. Rada yanındaki kafası kapalı Tripti’yi arkadaşı Palak olarak tanıtır. Dawal da buraya arkadaşı ile yemek için geldiğini söyler.blank

Dawal serserilerin istediği içki şişeleri ile gelir. Serseriler Dawal’ı görünce dövmeye başlarlar. Polis tam zamanında yetişir ve onu kurtarır. Dawal yerde bir saat ve para görür ve alır. Raşi ve Gopi Koki’nin hafızasını kazanması için eski bir anıyı yeniden canlandırmaya çalışırlar ancak başarısız olurlar. Ahem bunun için Gopi’yi suçlar. Ancak Gopi Koki’nin kendisinin de annesi olduğunu ve hafızasını yerine getirmek istediğini söyleyerek Ahem’i susturur. Masum 6 Aralık Özeti sona erdi.