Masum 375. Bölüm Özeti 1 Nisan Sona İçin Hayal Kırıklığı

Masum dizisinde Gopi Mira’yı bir ay içinde getirmeyi vadetmişti. Modilerin komşusu Savita gelir ve uzak akrabasının ikiz kızları olduğunu Tolu/Molu için uygun gördüğünü söyler. Bu sırada tabakları getiren Sona şoka girer ve tabakları yere düşürür. Ayağının kaydığı yalanını söyler. Koki Tolu/Molu’nun istemesi halinde nişan için görüşebileceklerini söyler. Masum 1 Nisan Özeti devam ediyor.

Masum 375. Bölüm Özeti

Gopi Tolu/Molu’yu bu konuda bilgilendirir ve akşama kadar düşünüp karar vermelerini ister. Tolu Molu’ya Sona’yı sevdiğini söyler. Molu onun cahil olduğunu söylerken Sona duyar ve ağlayarak odasına gider. Tolu her şeye rağmen onu sevdiğini söyler. Molu Gopi ile konuşması gerektiğini söyler. Tolu öyle yapacağını belirtir. Madu Gora’nın evine hizmetçi kılığında başında duvakla girer. Gora ondan masaj yapmasını ister. Madu biraz sert masaj yapınca Gora sinirlenir. Madu duvağını kaldırır ve Gopi’nin annesi olduğunu söyler.

Gora ondan yardım istemediğini söyleyerek Madu’yu gönderir. Mira Daram gelmeden uyuyormuş gibi yapar ve onu uzak tutmak ister. Daram üzerine çiçekler serper ve Gora’nın dediği gibi çocuk düşünmeleri gerektiğini söyleyerek ona sarılır. Mira Daram’ı gıdıklar ve odadan çıkarak kapıyı kilitler. Tolu Sona’ya mektup yazar ve onu sevdiğini anlatır. Sona da seviyorsa bunu büyükleriyle konuşacağını belirtir. Evet derse onun için aldığı elbiseyi giymesini ister.

Ertesi gün Sona odasında güzel bir sari görür ve Tolu’nun cahil kız sözünden sonra özür hediyesi gönderdiğini düşünür. Madu Tolu’ya sariyi sorar. Tolu misafirlerin geleceğini ve bu yüzden Sona’nın güzel giyinmesi gerektiğini söyler. Sona Tolu’nun aynı tavrı sürdürdüğünü düşünerek elbiseyi odasına götürüp parçalar. Bunu fark eden Tolu da adeta yıkılır.blank

Mira Gora’nın odasından geçerken Gora onu yardıma çağırır. Mira odaya girer ve ne istediğini sorar. Gora şofben arızalandığı için ondan sıcak su getirmesini ister. Mira hizmetçilerden isteyebileceğini söyler. Gora o zaman Daram ne düşünür diye onu kandırmayı başarır. Mira sıcak suyu Gora’ya getirirken evdekiler görür. Gora sıcak suyu alınca teşekkür eder ve suyu lavaboya döker. Mira sinirlenirken Gora kovaya benzin döker. Ardından feryadı basar. Tüm aile Gora’nın odasına gider. Gora Mira’nın üzerine benzin döktüğünü ve kendisini yakmak istediğini söyler.blank

Mira’nın elindeki kibriti ve kovadaki benzini göstererek onları inandırmaya çalışır. Urmi Mira’nın böyle bir şey yapmayacağını söylerken Gora kovayla geldiğini görmediniz mi diye sorar. Urmi evet ama ne olursa olsun Mira böyle bir şey yapmaz diye onu savunur. Gora annesini öldürmeye çalışan kaynanasını çoktan öldürebilir diye konuşur. Masum 1 Nisan Özeti sona erdi.