Masum 394. Bölüm Özeti 20 Nisan Şaravan’ın Kız Kardeşi Ortaya Çıktı

Masum dizisinde Pari’nin Sona’yı kabul etmemesi gerginlik yaratırken Sona Pari’nin kalbini kazanmak için tartının bir kefesine Tolu’yu diğer kefesine ise kendisini oturtur. Pari’nin tüm servetinden daha ağır olduğunu söyleyerek Gopi ve Koki’yi gülümsetir. Baa Sona’nın Pari’nin kalbini kazandığını söylerken Pari Sona’nın düşük seviyeli şakasına güldükleri için eleştirir. Masum 20 Nisan Özeti devam ediyor.

Masum 394. Bölüm Özeti

Vidya başının döndüğünü söyleyince Gora ebe çağırır. Ebe Vidya’dan oturup kalkmasını isteyince Mira kardeşim hayvan mı diye tepki gösterir. Ebe Vidya’nın hamile olduğunu söyler. Mira doktor çağırmaları gerektiğini söyler. Eve gelen doktor da hamile olduğunu söyleyince Gora çok sevinir ve ebeye kolye hediye eder. Gora daha sonra Koki’yi arar ve bayram partisi için Modi ailesini davet eder. Koki tereddütle kabul eder.

Pari Sona’yı sınava tabi tutacağını, kazanırsa onu bahu olarak kabul edeceğini açıklar. Mira bebek için Gopi’yi aramak ister ancak Gora onu durdurur ve bayram partisinde sürpriz yapacağını söyler. Bayram sabahı Ahem Gopi’ye arkadan yaklaşır ve yüzüne holi renklerinden uygular. Ardından kucağına alır ve iltifatta bulunur. Gopi utanırken Sona gelir ve Gopi’nin ayaklarına dokunur. Onun bir anne ve kardeş olduğunu söyler. Gopi de ona sen de benim için kardeş gibisin diyerek şımartır.

Mira Daram’a renk uygulamak için gider. Ancak Daram’ın Durga’ya renk uyguladığını görünce üzülür. Sona Tolu/Molu’ya renk uygulamak için arkalarında koşarken yanlışlıkla Pari’ye uygular. Pari sinirden deliye döner ve bağırmaya başlar. Gopi Pari’yi sakinleştirmeye çalışsa da Pari Sona’yı azarlamaya devam eder. Sona Hindistan cevizi ve petrol ile holi renklerinin çıkabileceğini söyleyince Pari iyice deliye döner. Sona ona aldırmadan yeniden renk uygulamaya çalışınca Pari elini tutar ve geri çekilmesini ister.

Daram arkasını döndüğünde Mira’nın ağladığını görür. Durga’ya renk uygulamasının en doğal hakkı olduğunu ve üzülmemesi gerektiğini söyler. Mira beni ilgilendirmez diyerek buradan 6 ay sonra ayrılacağını söyler. Daram 6 ayın uzun bir süre olduğunu söyler. Pari Sona’yı bir kere daha cahillikle suçlar. Gopi bayram günü kalp kırmanın doğru olmadığını söyler ve Jigar’ın Pari’ya renk uygulamasını ister. Pari ve Jigar karşılıklı renk uygular. Ortam bir nebze de olsa yumuşar.blank

Modi ailesi Gora’nın daveti üzerine onun evine gider. Gora onları karşılar ve çocuk gibi konuşmaya başlar. Urmi onun delirmiş olabileceğini düşünürken Gora bugün eve yeni gelecek olan misafir için kutlama yapacağını söyler. Tüm Modi sevinirken danslar başlar. Daram Mira’ya holi uygular ve aralarında yakınlaşma olur. Şaravan üzgün bir şekilde ayrılırken Gopi onu fark eder. Durga Şaravan’a Vidya’nın gerçeği bilmesi gerektiğini aksi taktirde onu ömür boyu kaybedeceğini söyler.blank

Vidya mutlu bir şekilde herkese holi uygularken yaşlı bir kadın onu itekler. Vidya yere düşerken 2 bayan daha ortaya çıkar ve havaya ateş ederek herkesi susturur. Yaşlı kadın Vidya’nın dul bir kadına holi uygulayarak suç işlediğini söyler. Ardından perde arkasında yüzü kapalı bir kadın belirir. Gora kadının örtüsünü kaldırır ve Şaravan’ın kız kardeşi Naiya olarak tanıtır. Masum 20 Nisan Özeti sona erdi.