Masum 457. Bölüm Özeti 22 Haziran Kokila Gerçeği Öğrenir

Masum 457. Bölüm Özeti 22 Haziran‘da doktor Urvasi’ye iğne yapar ve sakinleşmesini sağlar. Gopi Urvasi’ye bunu sana kim yaptı diye sorar. Urvasi konuşamaz ancak perdenin arkasında duran Gora’yı işaret eder ve bilincini kaybeder. Kokila perdenin önünde durduğu için şüpheli olur. Gopi Urvasi’nin yanlış gösterdiğini söyler. Doktor Urvasi’nin komaya girdiğini ve başka bir odaya alınmasını ister. Polis Koki’yi tutuklar.

Gopi Kokila ile birlikte karakola gider ve Koki’nin suçsuz olduğu kanıtlanana kadar burada bekleyeceğini söyler. Hemşire Jagi’den formaliteleri tamamlamasını ister ve Urvasi’nin elbiselerini verir. Urvasi kolyesine Gora’nın ismini kanıyla yazmıştır. Daram iş için Mumbai’ye gideceğini söyler. Gora Kokila için endişeleniyor gibi yaparak yemek yemez. Daram’In yokluğunda çekleri ve paraları ele geçirmeyi düşünür.

Gopi ve Jagi Koki’nin kefaleti için karakola gelir. Ancak Koki’nin suçunu itiraf ettiğini duyunca şok olurlar. Ardından Koki hapiste gözükür. Gora’nın onu ziyarete geldiği ve tehdit ettiği anlar gösterilir. Gora yıllarca hapiste yattığını ve şimdi intikamını alacağını söyler. Koki onunla nasıl baş edileceğini düşünür. Gora Modi evinin her yerine bomba yerleştirdiğini ve bir düğmeyle herkesin öleceğini söyler. Ahem’in ölmesinden, Gopi’nin sahte hamilelik belgesine, Daram ile Çanda’nın evlenmesine kadar her şeyi planladığını anlatır. Koki onu tokatlar ve bu kadar nasıl kötü olduğunu sorar.

Gora yıllarca hapiste yattığını ve kimsenin ziyaretine gelmediğini söyler. Urvasi’yi öldürmeye çalıştığını itiraf etmezse Modi ailesini hep birlikte öldüreceğini söyler. Koki ne isterse yapacağını söyler. Mira zehir katılan biberona bakar ve bebeklerin yanına koşar. Çanda onu tutar ve yatağa iter. Bebeklere zehir vermediğini ancak onlara karşı hiç bir sevgi beslemediğini söyler. Mira evden gitmezse bebeklerin başına bir şeylerin gelebileceğini söyler. Mira onun söylediklerini düşünür. Ardından evi terk eder. Gora ve Çanda arkasından sırıtırlar.

Daram odasına girer ve yatağın üzerindeki mektubu görür. Mira’nın çok romantik olduğunu düşünür. Mektubu okur ve Mira’nın evi terk ettiğini anlar. Gopi karakola gider ve Dineş’e Kokila ile görüşmek istediğini söyler. Dineş bunun mümkün olmadığını söylerken Gopi masadaki silahı alır ve başına dayar. Görüşme yapmazsa kendini öldüreceğini söyler. Dineş Gopi’yi tutar ve polisten onu hücreye atmasını ister. Gopi planının başarılı olduğunu düşünür. Ancak polis planını anladım diyerek onu başka bir hücreye koyar.blank

Çanda Mira’nın elbiselerini giyer ve güzel göründüğünü düşünür. Mira’yı arar ve bebeklere iyi baktığını söyler. Daram onu duyar. Çanda bir yere giderken Daram onu takip eder. Eski bir eve geldiklerinde Daram Çanda’yı tutar ve boğmaya çalışır. Mira’nın nerede olduğunu sorar. Çanda beni öldürürsen Mira’yı nasıl bulacaksın diye sırıtır. Ardından tapu evraklarını Daram’a uzatır ve Mira’yı istiyorsa belgeleri imzalamasını ister. Daram kağıtları imzalar ve Mira’yı sorar. Çanda kağıtlara ismini de yazmasını ister.blank

Jagi bir yolunu bulup Gopi’yi Koki’nin hücresine sokar. Gopi Koki’den gerçeği öğrenmek ister ancak Koki Gora’nın söylediklerini düşünerek Gopi’yi dışarı atar. Masum 457. Bölüm Özeti 22 Haziran sona erdi.