Ufak Tefek Cinayetler Oya Gerçekten Hamile mi? Oya Anne Olabilecek mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya bir kadın doğum doktoruna gitti ve doktorda gerçekten hamile olduğunu gördük; çünkü doktorda bebeğin kalp sesleri duyuldu.

Oya’nın hamile kalması ile Doktor Elif’in Oya’yı zehirlemesinin alakası yoktur. Oya Elif’le tedaviye başlamadan zaten hamiledir. Oya’nın başının dönmesi de midesinin bulanması da bebekle alakalıdır; Elif’in verdiği zehirle değil. 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterinden hamilelik sürprizi geldi. Oya Ufak Tefek Cinayetler  dizisi 28. bölümünde tam Serhan’ı kaybetmek üzereydi; Serhan Oya’dan yaptığı işler ile ilgili bir açıklama istedi; hatta açık açık sordu ben senin için bir proje miyim dedi; ama Oya aldığı uyuşturucunun etkisinde kaldığı için açıklama yapamamış ve Serhan’ın tepkisi ile karşılaşmıştı.

Serhan her ne kadar Merve’ye değil Oya’ya aşık olsa da Oya’nın kendisini gerçekten değil Merve’den intikam almak için sevdiğini düşünüce işler karıştı. Tam Serhan Oya’dan ayrılma Merve’ye dönme kararı almışken Oya’nın en büyük hayali gerçek olur. Hiç bir zaman anne olamaz denen Oya anne olduğunu öğrenir; yani Oya anne olmadı ama kan testinde beta hcg hormonu yani annelik hormonun yüksek olduğu ortaya çıkar. 

Tamam Oya’nın karnında Serhan’dan bir bebek taşıyor ama Oya yaşadığı kötü zamanlarda bir intihar girişiminde bulunmuş ve adeta ölümden dönmüştü. Bu intihar girişimi sonrası Oya’da çok ağır bir hasar kalmasa da Oya anne olma yetisini kaybetmişti. Bence Oya hamile kalsa bile anne olamayacak; zira Oya’da anne olursa işler karışır.

Oya ve Serhan arasında ki yakınlaşma yeniden gerçekleşecek. Oya’nın hamilelik meselesi Serhan’ın tekrar Oya’ya dönmesine neden olacak bence; ancak sonra Oya’nın bebeği düşürmesi yine Serhan’ın Oya’ya olan inancını düşürecek. Tabi ki bu benim düşüncem. Merve oldukça Oya ve Serhan’ın arası hiç bir zaman iyi olamaz.

Ufak Tefek Cinayetler’in finalinde herkes Oya’nın öleceğini düşünse de bence Oya katil olacak. Oya’nın katil olacak psikolojiye gelmesi de bence Merve’nin Oya’nın bebeğine yapacağı saldırılar ile olacaktır. Oya zar zor bulduğu bebeğini de kaybedince artık ölecek öldürecek psikolojiye girecek ve katil olarak Merve’yi öldürecektir.

Ufak Tefek Cinayetler 28. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=w7nM2iQNnqw