Masum 34. Bölüm Özeti 25 Nisan Raşi Ailenin Güvenini Kazanmaya Çalışıyor

Masum dizisinde Ketki, Modi ailesinin gelinlerini kuyumcuya götürür ve onlardan mücevher seçmelerini ister. Onlara kocaları da eşlik edecektir. Raşi çok pahalı bir kolye seçerken Gopi sadece bakmakla yetiniyor. Ketki Ahem’in Gopi’ye yardım etmesini ister. Ahem Gopi için basit bir kolye seçerken Gopi çok mutlu olur. Jigar Raşi’nin tavrından dolayı utansa da Raşi basit bir mücevherin Ketki’ye saygısızlık olacağını söyler. Ahem telefon gelince gider. Masum 25 Nisan Özeti başlıyor.

Masum 34. Bölüm Özeti

Eleş Kinjal için bir kolye seçer. Kinjal aynada kendine bakarken Umang’ı görür. Ahem giderken Umang ile çarpışır ve telefonunu düşürür. Umang’ı gören Ahem ona nasıl olduğunu sorar. Raşi Umang’ı görünce şaşırırken Gopi de Umang’ın geçen gün eve gizlice giren kişiyle aynı olduğunu fark eder. Umang işi olduğunu söyleyerek gider. Kızlar eve geldiklerinde Koki ve Hetal davetli listesi hazırlıyorlardır. Koki Ahem ve Jigar’ı sorar. Gopi onların işe gittiklerini söyler.

Koki Ketki’nin hediyelerini görmek ister. Kinjal’İn kolyesini çok beğenirken Raşi Ketki’nin beğendiğini söyler. Ardından Gopi’nin basit kolyesine bakar ve güzel olduğunu söyler. Raşi’nin kolyesini görünce şok olur. Raşi Ketki’nin zorladığını söyler. Ahem iş yerinde Anita’nın fotoğrafına bakar ve onun sözlerini düşünür. Anita’ya Gopi için annem kararını verdi sözünü hatırlarken üzgündür.

Mani dandiya yarışmasında birinci gelen Gopi ve Ahem’in resmini Gopi’ye getirir. Gopi çok mutlu olurken Koki’ye resmi gösterir. Koki bu resmi çerçeveleteceğini söyleyince mutluluğu iki kat artar. Koki Raşi’yi sıkıştırmaya devam ederken ondan emanet ettikleri mücevher kutularını getirmesini ister. Koki kutuların 17 tane olduğunu ve eksiksiz getirmesini ister. Raşi odasına giderken Gopi de yardımına gider. Raşi ve Gopi 16 kutu ile geldiklerinde Raşi büyük sorumlulukları yerine getiremediğini itiraf eder.

Koki aslında 16 kutu verdiğini ve Raşi’yi denediğini söyler. Raşi derin bir nefes alırken Gopi de mutludur. Ertesi sabah Gopi hazırlanırken Ahem de banyodadır. Telefonu çaldığında dışarı çıkar ve teefona cevap verdikte sonra eli yanlışlıla günlüğe çarpar ve Anita ile çekilen resmi yere düşer. Ahem yeniden banyoya girdiğinde Gopi yerde ters şekilde duran resmi kaldırmak için hamle yaptığında Ahem omzuna dokunur ve sert bir tavırla resmi yerden kaldırıp dolabına koyar. Gopi çok korkmuştur.

Raşi Koki ‘den aldığı gazla yeniden doğmuş gibi bütün temizliği yapmış ve kahvaltıyı da tek başına hazırlamıştır. Ondaki bu değişiklik Hetal’i mutlu ederken Koki temkinlidir. Gopi Ahem’in dolaba koyduğu resmi neden gizlediğini düşünüyordur. Raşi ailenin güvenini kazanmak için dekordan mutfağa kadar her şeyle ilgilenir. Kinjal Umang’ı arar ve nişan için sadece bir hafta kaldığını söyler. Ondan bir şeyler yapmasını ister. Umang yuvarlak cümlelerle geçiştirirken Koki elinde telefonla gelir ve kiminle konuştuğunu sorar. Kinjal şok olmuş vaziyette arkadaşıyla görüştüğünü söyler.blank

Koki Eleş’in telefonda olduğunu söyler ve telefonu ona verir. Kinjal Eleş işe tereddütlü konuşurken Eleş önemli bir şey mi var diye sorar. Kinjal iyi olduğunu söyler ve telefonu kapatır. Koki, Hetal ve Raşi hediye almak için çarşıya gittiklerinde kapı çalar. Gelen Eleş’dir. Gopi onu Kinjal’in odasına çıkarır. Kinjal buraya neden geldiğini sorarken Eleş biraz tedirgin olduğunu anlayınca durumu yerinde öğrenmek istedim der. Kinjal onunla konuşurken Gopi Eleş’i içeri alarak yanlış mı yaptım diye düşünüyordur. Bu sırada Koki gelir. Masum 25 Nisan Özeti sona erdi.

Masum 34. Bölüm Fragmanı