Antepli Oyuncuları (Tam Oyuncu Kadrosu)

OGM Pictures’in Star TV ekranlarında izleyicisi karşısına çıkaracağı Antepli dizisinin oyuncuları açıklandı. Antepli oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu yer alacak. Antepli Oyuncuları arasında yer alacak güzel oyuncu Afra Saraçoğlu dizi de Antepli bir aşiretin güzeller güzeli kızına hayat verecek.

Antepli dizisinin 2022 2023 yeni sezonunda yayına alınacağı ancak çekimlerinin haziran ayından itibaren Gaziantep’te yapılacağı gelen bilgiler arasında. Bir aile dizisi olacak Antepli dizisinde Gaziantepli geniş bir ailenin etkileyici hikayesi anlatılacak.

Antepli Oyuncuları

Afra Saraçoğlu (Seyran)

2 Aralık 1997 Mersin doğumlu olan Afra Saraçoğlu 25 yaşındadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde oyunculuk eğitimini tamamlayan Afra Saraçoğlu İkinci Şans filmi ile oyunculuğa başlamış Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi ile de ünlü olmuştur. Tolfa Sarıtaş’la da Kötü Çocuk filminde ve Mert YAZICIOĞLU ile İyi Oyun filminde yer alan Afra Saraçoğlu son olarak Yeşilçam isimli internet dizisinde Çağatay Ulusoy ile partner olmuştur. Televizyonda yer aldığı Öğretmen dizisi tutmasa da Afra Saraçoğlu Kardeş Çocukları dizisinde başarılı olmuştur. 1.70 cm boyunda ve 48 kilo ağırlığında olan Afra Saraçoğlu oyuncu Mert YAZICIOĞLU ile sevgilidir.

Afra Saraçoğlu Antepli oyuncuları arasında Seyran karakteri ile yer alacak. Seyran başarılı bir dokturdor. 

Afra Saraçoğlu antepli dizisi oyuncusu oldu. Dizi de antepli bir kıza hayat verecek

Mert Ramazan Demir (Ferit)

Son olarak Ölüm Zamanı, Çıplak ve Ufo filminde yer alan Mert Ramazan Demir Antepli dizisinin erkek başrol oyuncusu olabilir. Özellikle Öğretmen dizisi ile büyük çıkış yakalayan genç oyuncu Mert Ramazan Demir 1998 İstanbul doğumludur ve 24 yaşındadır. Mert Ramazan Demir 1,78 m boyunda 73 kg ağırlığındadır.

Mert Ramazan Demir Antepli oyuncu kadrosunda Ferit karakterine hayat verecek. Ferit yakışıklı, zengin ve çapkın bir gençtir.

mert ramazan demir antepli dizisi erkek başrol oyuncusu olabilir teklifi değerlendiriyor

Çetin Tekindor (Halis Ağa)

Çetin Tekindor 16 Temmuz 1945 Sivas doğumludur. Oyuncu Zerrin Tekindor ile evlilik geçiren Çetin Tekindor bir kız çocuğu babasıdır. Ankara Devlet Konservatuarı mezunu olan Çetin Tekindor son dönemde İçerde dizsinde hayat verdiği Celal Duman ve Karadayı dizisinde hayat verdiği Nafiz Kara karakterleri ile tanınmıştır.

Çetin Tekindor antepli dizisinde Halis ağa karakterine hayat verecek

Sizce Antepli dizisinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu iyi partnerler olurlar mı? Sizce bu ikili sevilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Antepli dizisinin detayları yakında belli olacak. Antepli dizisine yeni oyuncular dahil olduğunda bizlerde sayfamızı güncelleyeceğiz. Kulislerde yer alan bilgiye göre Antepli dizisinin ismi konusunda kafa karışıklığı varmış; dizi yayına girmeden isim değişikliğine de gidilebilir.

2022 2023 yeni sezonu için hazırlanan diğer diziler ile ilgili detaylar için tıklayınız 2022’de Başlayacak Diziler