Hekimoğlu Mahir Kimdir? Amacı Ne? Serdar Orçin

Hekimoğlu dizisine Polis Mahir karakteri ile usta oyuncu Serdar Orçin dahil olacak. Peki Serdar Orçin Hekimoğlu dizisinde nasıl bir karakter ile izleyicisi karşısında olacak.

Hekimoğlu dizisine her hafta bir kaç oyuncu konuk oyuncu olarak dahil oluyor anca dizi de Mahir karakterine hayat verecek Serdar Orçin en az üç bölüm Hekimoğlu dizisinde yer alacak.

Hekimoğlu Mahir Kimdir?

Mahir İstanbul’da görev yapan başarışı bir başkomiserdir. Bir rahatsızlığından dolayı ününü duyduğu Hekimoğlu’na gelir. Oldukça egosu yüksek bir adam olan Mahir daha önceden insanlara hep yukardan baktığını bilen Hekimoğlu’na bir ders vermek ister ama Hekimoğlu Mahir’in altında kalmaz. Hekimoğlu da Mahir’e bir ders vermek ister ve Mahir’in makat amacını ölçmek ister ancak buna sinirlenen Mahir odasında Hekimoğlu’na şiddet uygular.

Mahir artık Hekimoğlu’nun başına bela olacaktır. Her yerde karşısına çıkan Mahir sonunda Hekimoğlu’na adam akıllı bir oyun oynar ve motoru ile giden Hekimoğlu’nu ekip aracı ile durduran Mahir Hekimoğlu’nun cebinden uyuşturucu bulduğunu iddia eder ve Hekimoğlu’nu nezarete alarak kendi çöplüğüne çeker.

Ateş Hekimoğlu her ne kadar yumuşak bir dille durumu Mahir’e anlatmamakla hata yaptıysa bile aslında Mahir’e gıcıklık için veya onu küçük düşürmek için değil gerçekten şüphelendiği için Mahir’e o testi yapmıştır.

Serdar Orçin Kimdir?

21 ocak 1976 da  Bayburt da dünyaya gelen Serdar Orçin 45 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro eğitimini tamamlayan Serdar Orçin son dönemde  Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde  ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer almıştır.  Özellikle Oyunbozan dizisinde hayat verdiği Adnan karakteri ile çok tanınan Serdar Orçin’in ilk dizileri ise Gülbeyaz ve Gümüş dizileridir. Hekimoğlu dizisinde Mahir karakterine serdar orçin hayat verecek